Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Thuis Op Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Thuis Op Te Laden
Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Thuis Op Te Laden

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Thuis Op Te Laden

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Thuis Op Te Laden
Video: 5 TIPS OM JE TELEFOON SNELLER OP TE LADEN - Tutorial - TechTime 2024, Mei
Anonim

Zeker, iedereen is een situatie tegengekomen waarin de batterijlading van de telefoon bijna nul is, en het is uiterst noodzakelijk om contact te houden. In dit geval is de oplader ofwel kapot of ergens anders vergeten. Hoe laad je je telefoon op zonder thuis op te laden?

Hoe u uw telefoon kunt opladen zonder thuis op te laden
Hoe u uw telefoon kunt opladen zonder thuis op te laden

instructies:

Stap 1

Om een mobiele telefoon zonder oplader op te laden, moet u een USB-adapter gebruiken en dit probleem oplossen met een vaste computer, laptop of tablet.

Stap 2

Als je zo'n snoer ineens niet meer hebt, kun je de volgende methode gebruiken. Als het huis een onnodig werkende oplader van een oude mobiele telefoon heeft, is de volgorde van uw acties als volgt:

- bij het oplaadsnoer op de plaats waar de connector voor de mobiele telefoon zich bevindt, is het noodzakelijk om de draad door te knippen;

- verwijder de isolatiemantel met een mes;

- leg de twee draden, blauw en rood, bloot.

Vervolgens moet u de batterij uit uw gadget verwijderen en de markeringen met "+" en "-" op de gouden contacten vinden. Vervolgens moet u de rode draad van de oplader van de mobiele telefoon verbinden met "-" op de batterij en dienovereenkomstig "+" met de blauwe draad. Het is noodzakelijk om draden met contacten te bevestigen met behulp van elektrische tape of tape. Dit ontwerp wordt aangesloten op een stopcontact en laadt zo de telefoon op zonder thuis op te laden.

Stap 3

Naast de genoemde methoden om een mobiele telefoon op te laden, zijn er nog twee.

De eerste is de kikker. Het is een apparaat met 2 aansluitingen voor het opladen van de batterij. Dit apparaat vereist toegang tot een stopcontact. De kosten van een kikker variëren van 200 roebel en meer, afhankelijk van de fabrikant.

Het tweede armatuur is een oplader op zonne-energie. Hiermee kunt u uw mobiele telefoon tot 90% opladen, niet alleen thuis, maar ook buitenshuis. Om dit te doen, steek je een snoer dat geschikt is voor je telefoon, sluit je het aan op een zonnepaneel op een plaats waar licht is.

Aanbevolen: