Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Oplader

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Oplader
Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Oplader

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Oplader

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Opladen Zonder Oplader
Video: 3 EENVOUDIGE MANIEREN OM EEN TELEFOON OP TE LADEN ZONDER OPLADER 2024, April
Anonim

Velen hebben ongetwijfeld met zo'n probleem te maken gehad als het ontladen van een mobiele telefoon tijdens een reis. Soms gebeurt er zo'n overlast op het werk en, gelukkig maar, geen van de collega's heeft een geschikte oplader. Wat te doen in dit geval, hoe een mobiele telefoon op een alternatieve manier op te laden?

Hoe u uw telefoon kunt opladen zonder oplader
Hoe u uw telefoon kunt opladen zonder oplader

instructies:

Stap 1

Als u vaak een soortgelijk probleem tegenkomt, koop dan een speciaal apparaat dat op een USB-poort wordt aangesloten en de batterij van uw mobiele telefoon oplaadt.

Sluit zo'n apparaat aan op een laptop of computer en laad zo je telefoon op.

Stap 2

Als je naar de natuur gaat, neem dan een radio mee, want die is niet alleen in staat om radio-uitzendingen uit te zenden, maar ook om je mobiele telefoon op te laden. De ontvanger is voorzien van adapters voor verschillende mobiele telefoons.

Stap 3

Gebruik de zonnelader TYN-94, waarmee u uw mobiele telefoon in de natuur, in de datsja en onderweg kunt opladen.

Stap 4

Gebruik de speciale GP Instant Power GPXPG01 aangedreven door AA AA-batterijen. Dit apparaat zal je telefoon altijd en overal opladen wanneer deze volledig is ontladen.

Stap 5

Als u alle mogelijke functies van uw telefoon actief gebruikt en deze vaak leeg is, schaf dan een speciaal apparaat FreePlay ZipCharge aan, dat uw mobiele telefoon in slechts een minuut oplaadt. Het apparaat laadt zelf op via een stopcontact, maar het duurt slechts 15 minuten. De batterij die aan het apparaat ten grondslag ligt, herstelt 90% in 10 minuten en 100% in 15 minuten.

Leer de batterij te sparen om ervoor te zorgen dat uw mobiele telefoon minder snel leeg raakt: pas de helderheid van de achtergrondverlichting van het scherm aan, schakel de slaapstand in, schakel toetsgeluiden, allerlei soorten herinneringen en geluidsberichten uit, zet de telefoon in de stille modus.

Aanbevolen: