Een Batterij Opladen Zonder Oplader Without

Inhoudsopgave:

Een Batterij Opladen Zonder Oplader Without
Een Batterij Opladen Zonder Oplader Without

Video: Een Batterij Opladen Zonder Oplader Without

Video: Een Batterij Opladen Zonder Oplader Without
Video: How to charge the car battery without a charger 2024, Maart
Anonim

Heel vaak worden eigenaren van mobiele telefoons geconfronteerd met een zeer lastig probleem: hoe een mobiele telefoon op te laden zonder een oplader bij de hand te hebben. Er zijn verschillende redenen voor het ontbreken van een oplader. Hier zijn drie manieren om uw mobiele telefoon op te laden zonder een speciale oplader.

Laad uw telefoon indien mogelijk alleen op met de originele oplader
Laad uw telefoon indien mogelijk alleen op met de originele oplader

instructies:

Stap 1

De eerste methode wordt uitgevoerd met behulp van een computer en een USB-adapter. Dit is de gemakkelijkste manier om het probleem op te lossen, maar aan de andere kant ook de meest grillige. Want vaak blijkt er geen computer of USB-kabel in de buurt te zijn. Als de adapter en de computer naast je staan, dan is alles heel eenvoudig. Sluit de USB-kabel aan op uw computer en de telefoon begint met opladen.

Stap 2

De tweede methode vereist aandacht en tijd en wordt uitgevoerd met behulp van een "buitenlandse" oplader. Het woord "alien" verwijst naar een oplader die niet geschikt is voor uw telefoonmodel. Het kan een oplader zijn van een oude mobiel. Koppel dus eerst de batterij los van uw telefoon. Neem de oplader van "iemand anders" en knip de stekker ervan af, die in de telefoon moet worden gestoken. Knip het isolatiesnoer van de oplader door waar u de stekker hebt afgeknipt. Je ziet twee kleine draden, de ene rood en de andere blauw. Knip de isolatiedraad door om de twee draden bloot te leggen.

Neem vervolgens de batterij en inspecteer deze. Vind er goudkleurige contacten op. Kijk nu goed en vind de "+" en "-" op de batterij. Jouw taak is om de blauwe draad van de isolatiedraad aan te sluiten op het "+" teken, en de rode op het "-" teken. Om ervoor te zorgen dat de bedrading niet van zijn plaats springt, moeten ze met tape worden bevestigd. Dit moet voorzichtig gebeuren om de contacten niet los te koppelen. En de laatste stap is om het zelfgemaakte apparaat op een stopcontact aan te sluiten. Wees voorzichtig, doe deze methode om uw mobiele telefoon op te laden heel voorzichtig en verwar niets, anders kunt u een elektrische schok krijgen. Maar onthoud dat u uw mobiele telefoon het beste kunt opladen met een speciale oplader.

Stap 3

De derde manier om een mobiele telefoon op te laden zonder speciale oplader is via de zogenaamde "kikker". Dit is een universele oplader voor batterijen van absoluut elk model mobiele telefoon. Zo'n apparaat wordt verkocht in salons voor mobiele communicatie. Aangedreven door een 220V netwerk. De gebruiksaanwijzing is heel eenvoudig. Een groep contacten wordt geselecteerd door speciale schuifregelaars te verplaatsen.

Aanbevolen: