IQOS Opladen (houder En Oplader)

Inhoudsopgave:

IQOS Opladen (houder En Oplader)
IQOS Opladen (houder En Oplader)

Video: IQOS Opladen (houder En Oplader)

Video: IQOS Opladen (houder En Oplader)
Video: How to charge IQOS 3 DUO | IQOS UK 2024, April
Anonim

IQOS is een echte revolutie in het roken van tabak. Deze gadget wordt gekocht door degenen die hebben besloten om te stoppen met roken. De wereldgemeenschap is er nog niet klaar voor om dit apparaat als veilig voor de gezondheid te accepteren, maar zware rokers hebben deze gadget al gewaardeerd als de enige kans die hen zal helpen met hun slechte gewoonte te stoppen.

IQOS
IQOS

IQOS is een elektronisch apparaat voor het roken van tabak. Voor dit doel worden kleine sigaretten gebruikt, die sticks worden genoemd. Tijdens het roken komt geen rook vrij, alleen stoom, omdat het verwarmingselement wordt gebruikt.

IQOS complete set

- zaklader - houder - lichtnetlader - lichtnetadapter - gereedschap voor het schoonmaken van de gadget - instructies

Deze lijst is nodig voor comfortabel gebruik van een elektronische sigaret. De sigaretten zelf worden apart verkocht.

Het rookgadget is gemaakt van kunststof. In het onderste deel zit een verwarmingselement. Hier zit een gaatje waar de stokjes in worden gestoken. Ook de zakoplader is van kunststof. Om de houder op te laden, moet je het klepje in de oplader openen. Dit kan met één vinger door op de knop in de zijbalk te klikken.

Indicatoren

Er zijn verschillende knoppen en indicatoren aan de zijkant van de oplader. - Aanknop. - Knop voor het reinigen van de houder. - Indicator van het opladen van het apparaat. - Houder oplaadindicator. - Knop om de klep van het apparaat te openen.

Beeld
Beeld

Als de oplaadindicator van de houder groen knippert, betekent dit dat hij aan het opladen is. Wanneer het opladen is voltooid, brandt het groene lampje continu. Knipperend oranje betekent dat de houder slecht contact heeft met de oplader. Probeer het deksel te openen, de houder eruit te trekken en vervolgens weer terug te plaatsen. Als de oranje indicator blijft knipperen, moet u contact opnemen met het servicecentrum. Als het rood knippert, moet u het apparaat opnieuw opstarten. Om dit te doen, drukt u tegelijkertijd op de aan / uit-knop en de automatische reiniging van het apparaat.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Hoe minder de oplaadindicatoren groen zijn (maximaal vier stippen), hoe minder stroom er over is en het apparaat moet worden opgeladen. De indicator voor automatisch reinigen knippert oranje tijdens het opladen. Dit betekent dat de schoonmaak binnenkort begint. Tijdens dit proces wordt de indicator groen. Als de indicatoren voor opladen en automatisch wissen tegelijkertijd rood knipperen, moet het apparaat opnieuw worden opgestart. Als er geen LED's branden, is de lader uitgeschakeld of volledig ontladen.

Gebruiksaanwijzing

Zodra je je IQOS hebt gekocht, moet deze worden opgeladen. Het houderdok bevat twintig ladingen, wat gelijk staat aan twintig sigaretten. Dit is genoeg voor de gemiddelde roker voor een dag. De oplaadtijd is ongeveer twee uur.

Om te beginnen met opladen, moet u de stekker in het stopcontact steken en het adaptersnoer op het dockingstation aansluiten. Tijdens het opladen is het vereist dat de IQOS-eenheid zonder het houderstation erin zit. Pas nadat het apparaat volledig is opgeladen, wordt de houder daar geplaatst om op te laden. Het opladen duurt vijf minuten. Het wordt aanbevolen om dit na elke gerookte sigaret te doen of voordat u de gadget gebruikt.

De stick past in de houder tot hij stopt. U kunt ook navigeren door de markering op de stick. Nu moet u de aan / uit-knop van de houder ingedrukt houden totdat een knipperende LED verschijnt. De stick begint dan twintig seconden op te warmen. Dan kun je de gadget gaan gebruiken. Na zes minuten of vijftien trekjes knippert de indicator om aan te geven dat er nog één trekje over is. De levensduur van de stick is genoeg voor zestien trekjes. Om de "stier" uit de gadget te trekken, moet je de dop openen en eruit halen.

De handleiding voor IQOS legt uit dat je alleen de "native" adapter hoeft te gebruiken om het apparaat op te laden. De praktijk suggereert echter het tegenovergestelde: onze gebruikers doen het tegenovergestelde. De fabrikant wil ons waarschuwen dat er geschikte spanning en stroom op de lader en gadget staat, maar zwijgt over enkele gevolgen. En afgaande op het feit dat er tot nu toe geen incidenten zijn geconstateerd, zal de oplader voor alles worden gebruikt.

Handmatige reiniging

De gebruiker van dit apparaat moet onthouden dat het apparaat regelmatig moet worden schoongemaakt. De sensaties tijdens gebruik (geur en smaak) zullen hier grotendeels van afhangen. Als het apparaat lange tijd niet wordt schoongemaakt, zal het laadverbruik toenemen. Bovendien zal het opwarmen wanneer het niet nodig is. Overmatige verhitting kan het apparaat vroeg of laat beschadigen.

Om het apparaat handmatig te reinigen: - Verwijder de dop van de oplader. - Open de reinigingskit door deze naar binnen te duwen totdat deze vastklikt. - Als u besluit het apparaat direct na gebruik schoon te maken, moet u minimaal vijf minuten wachten om het af te laten koelen. - Steek de borstel in de kachel en draai hem voorzichtig om de resterende tabak te verwijderen.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Soms kan een deel van de tabaksstick vast komen te zitten in de houderdop. Om het schoon te maken, verwijdert u de haak van het reinigingsapparaat. Plaats in de houderdop en reinig in een op en neergaande beweging of in een cirkelvormige manier. Tik vervolgens zachtjes op de dop om de resterende tabak te verwijderen.

Beeld
Beeld

Automatische reiniging

Het wordt geactiveerd door op een knop op het zijpaneel te drukken en wordt geproduceerd door verwarming. Het wordt aanbevolen om dit elke keer te doen voordat u met handmatige reiniging begint, wat volgens de fabrikant de prestaties van de gadget alleen maar zal verbeteren. In feite worden dergelijke verklaringen niet door gebruikers bevestigd. Ja, er is minder afval, maar dit feit maakt het gebruiksproces er niet eenvoudiger op. Dit type reiniging wordt na elk twintigste gebruik automatisch ingeschakeld.

Aanbevolen: