Hoe De Telefoon In De Toonmodus Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Telefoon In De Toonmodus Te Zetten
Hoe De Telefoon In De Toonmodus Te Zetten

Video: Hoe De Telefoon In De Toonmodus Te Zetten

Video: Hoe De Telefoon In De Toonmodus Te Zetten
Video: Instellingen camera telefoon aanpassen 2024, April
Anonim

Heel vaak, wanneer we de ondersteuningsdienst of de hotline bellen, horen we een beleefde mechanische stem die suggereert om de telefoon op toonmodus te zetten. En hoe dit te doen, legt de mechanische stem ons niet uit.

Hoe de telefoon in de toonmodus te zetten
Hoe de telefoon in de toonmodus te zetten

Het is nodig

Telefoontoestel, instructies voor het inschakelen van de toonmodus

instructies:

Stap 1

Bepaal in welke modus uw apparaat werkt, toon of puls. Luister hiervoor naar de geluiden die uw telefoon maakt bij het kiezen van een nummer. Als u na het indrukken van een nummer klikken hoort, dan is de modus impuls, en als korte toonsignalen, dan toon.

Stap 2

Nadat u de bedieningsmodus van het apparaat hebt bepaald, schakelt u de telefoon op een van de drie hieronder beschreven manieren van de puls- naar de toonmodus.

Stap 3

Druk op de "*"-knop op uw telefoon - dit is de gemakkelijkste manier om het apparaat naar de toonmodus te schakelen, op voorwaarde dat uw telefoon op deze manier is geschakeld.

Stap 4

Zoek de knoppen "P" en "T" op je telefoon, ze kunnen aan de zijkant van het apparaat zitten, of aan de onderkant. Als er dergelijke knoppen zijn, betekent dit dat de telefoon met hun hulp wordt overgeschakeld naar de toonmodus. Druk op de "T"-knop om naar de gewenste modus te gaan.

Stap 5

Als beide methoden ongeldig zijn voor uw telefoon, raadpleegt u de instructies die bij het apparaat zijn geleverd. Sommige modellen apparaten worden door totaal verschillende toetsen naar de toonmodus geschakeld.

Aanbevolen: