Hoe Een Tuner Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tuner Te Decoderen
Hoe Een Tuner Te Decoderen

Video: Hoe Een Tuner Te Decoderen

Video: Hoe Een Tuner Te Decoderen
Video: How to Tune Your Guitar To Drop D Tuning - Guitar Lesson [ES-021] 2024, April
Anonim

Het decoderen van satellietkanalen met behulp van het tunermenu is lange tijd irrelevant en onveilig voor u geweest - illegale methoden om kanalen te bekijken worden nu vrij gemakkelijk herkend door televisieaanbieders en worden in het beste geval onderdrukt en in het slechtste geval kunnen ze ernstige problemen veroorzaken. Als u echter het risico wilt nemen, houdt niemand u tegen.

Hoe een tuner te decoderen
Hoe een tuner te decoderen

Het is nodig

  • - toegang tot internet;
  • - afstandsbediening;
  • - kanaalcodes;
  • - tuner.

instructies:

Stap 1

Zoek naar de toetsen om bepaalde kanalen te bekijken die u in uw tuner wilt deblokkeren. Let op de relevantie van de informatie, gegevens kunnen in de loop van de tijd veranderen. De beste optie in dit geval zou zijn om u te registreren op een speciaal thematisch forum met een goede opkomst, waar u niet alleen toegang kunt krijgen tot de sleutels, maar ook kunt leren over de kenmerken van een bepaald model satellietapparatuur.

Stap 2

Download het firmwareprogramma voor uw tunermodel, dat na installatie het uiterlijk geeft van een speciale emulator die is ontworpen om toetsen in te voeren vanaf de afstandsbediening. Houd ook rekening met de eigenaardigheden van het proces van het flashen van uw apparatuur, aangezien deze kunnen verschillen afhankelijk van de fabrikant.

Stap 3

Kopieer de gedownloade uitgepakte bestanden naar een verwisselbare USB-drive en controleer deze vervolgens op virussen. Plaats deze in uw tuner en start de software-update vanuit het servicemenu.

Stap 4

Houd er rekening mee dat in sommige modellen het nodig is om extra apparaten los te koppelen van de tuner, lees altijd zorgvuldig de instructies op de downloadpagina of in het Read Me.txt-bestand in het programma-archief. Wacht tot het einde van het proces van het flashen van het apparaat en het opnieuw opstarten.

Stap 5

Zet de tuner aan en ga naar het emulatorprogramma dat verscheen na het knipperen. Voer de sleutels in van de kanalen die u wilt decoderen. Houd er rekening mee dat het altijd het beste is om legale middelen te gebruiken om toegang te krijgen tot kanaalweergaven. Betaal de rekening voor het gebruik van de diensten en gebruik geen emulators of sleutels. Let ook op tuners die de deelfunctie ondersteunen.

Aanbevolen: