Hoe Icq In Samsung-telefoon In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Icq In Samsung-telefoon In Te Stellen
Hoe Icq In Samsung-telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Icq In Samsung-telefoon In Te Stellen

Video: Hoe Icq In Samsung-telefoon In Te Stellen
Video: ОБЗОР ICQ NEW - ответ Telegram или дешевая копия? // Возвращение легенды 2024, Mei
Anonim

Het icq-programma is een van de meest populaire, handige en betaalbare programma's waarmee u in realtime op afstand kunt communiceren via tekstberichten, bestanden, afbeeldingen en links kunt verzenden. Het aantal mensen met wie u tegelijkertijd kunt communiceren via het programma is praktisch onbeperkt. U kunt de icq-client met een speciaal programma installeren op een computer of mobiele telefoon die met internet is verbonden.

Hoe icq in Samsung-telefoon in te stellen
Hoe icq in Samsung-telefoon in te stellen

instructies:

Stap 1

Om icq in te stellen op een Samsung mobiele telefoon, moet u eerst het icq-nummer registreren. Je kunt het implementeren op de websit

Stap 2

Download en configureer het programma voor mobiele telefoons van internet - jimm (elke versie).

Stap 3

Voer de jimm-versie uit en de instellingenoptie verschijnt op het scherm. Als dit niet gebeurt, drukt u op een van de navigatietoetsen (links of rechts).

Stap 4

Selecteer "Instellingen" en maak een nieuw account aan. Klik hiervoor op het betreffende item en vul uw gegevens in: icq-nummer, nickname en wachtwoord.

Stap 5

Selecteer "Interface-instellingen" als u een visuele weergave van het programma wilt instellen of wijzigen (modus, datum, chat, lettertype, enz.). De werking van het mobiele communicatieprogramma zelf is niet afhankelijk van de interface-instelling.

Stap 6

Selecteer Waarschuwingen om aan te passen hoe u wordt gewaarschuwd voor inkomende berichten, pop-ups, alarmgeluiden en meer.

Stap 7

Om de basisinstellingen van het icq-programma op een Samsung mobiele telefoon te implementeren, selecteert u "Netwerk". Klik op het item "Verbindingstype" en stel de SOCKET in. Als de mobiele telefoon dit type communicatie niet ondersteunt, kunt u deze instellen op HTTP. Maar de laatste configuratieoptie impliceert het gebruik van mobiel internet, waardoor de kosten van het gebruik van het icq-programma zelf stijgen.

Stap 8

Stel nu de opties "Ja" in bij de volgende items: "Secure Login", "Maintain Connection", "Reconnect", "Asynchronous Transfer", "Shadow Connection".

Stap 9

Nadat u alle bovenstaande instellingen hebt ingesteld, gaat u naar het hoofdmenu van het programma en klikt u op de optie "Verbinden". Nu kun je vrienden uitnodigen om te chatten als ze hetzelfde programma op hun telefoon of pc hebben geïnstalleerd.

Aanbevolen: