Hoe Samsung Vitu . In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung Vitu . In Te Stellen
Hoe Samsung Vitu . In Te Stellen

Video: Hoe Samsung Vitu . In Te Stellen

Video: Hoe Samsung Vitu . In Te Stellen
Video: Samsung i900 witu 12 лет спустя 2024, Mei
Anonim

Samsung Witu is een van de meest populaire communicators van de afgelopen tijd geworden. Het toestel heeft een besturingssysteem van Windows, wat voor beginnende gebruikers misschien wat ingewikkeld lijkt. Als u echter weet hoe u de OS-instellingen correct moet configureren, lijkt de telefoon niet zo ingewikkeld.

Hoe Samsung Vitu. in te stellen
Hoe Samsung Vitu. in te stellen

Noodzakelijk

register-editor (Resco-bestandsverkenner of Register-workshop)

instructies:

Stap 1

Om het automatisch kiezen van het toetsenbord in de Samsung WiTu-telefoon te verwijderen, moet u de bijbehorende registerinstellingen bewerken. Om dit te doen, moet u Registry Workshop of Resco File Explorer downloaden en installeren.

Stap 2

Ga met de gewenste editor naar de tak "HKEY_CURRENT_USERControlPanelSip" en stel de waarde van de parameter DWORD TurnOffAutoDeploy in op 1. Sla de wijzigingen op. Daarna wordt het toetsenbord alleen handmatig opgeroepen door op de bijbehorende knop op het display te drukken.

Stap 3

Om de weergave van contacten vanaf de SIM te configureren, moet u de register-editor op dezelfde manier starten en in de tak HKEY_CURRENT_USERControlPanelPhone een nieuwe DWORD-sleutel maken en deze ShowSim noemen. Stel de sleutelwaarde in op "1" als u contacten wilt weergeven en op "0" als u ze wilt verbergen.

Stap 4

Om je eigen geluid in te stellen op sms, moet je een melodie in het.wmf-formaat naar je telefoon laten vallen. Schrijf het resulterende bestand naar de hoofdmap van de Windows Phone-map. Om je eigen alarmmelodie in te stellen, moet je een.wav-bestand in dezelfde map neerzetten. Ga daarna naar het menu met meldingsinstellingen en selecteer je beltoon.

Stap 5

Om het mp3-bestand voor een oproep op de WiTu-telefoon te installeren, moet u een map "Mijn documenten" in het telefoongeheugen maken en daarin - "Mijn beltonen". Download daarna alle muziek die u als beltoon wilt instellen. Ga daarna naar "Start" - "Instellingen" - "Persoonlijk" - "Geluiden en meldingen" - "Meldingen".

Stap 6

Om het volume van de oortelefoon en hoofdtelefoon op het toetsenbord van de telefoon te wijzigen, kiest u het nummer "# 0002 * 28346 #" en gaat u naar het "Audio control-hulpprogramma". Ga naar "Menu" - "Normaal" - "Headset". Wijzig alle benodigde parameters en klik vervolgens op "Menu" - "Toepassen" om alle gemaakte wijzigingen toe te passen.

Aanbevolen: