Hoe Samsung 4300 Opnieuw In Te Stellen?

Inhoudsopgave:

Hoe Samsung 4300 Opnieuw In Te Stellen?
Hoe Samsung 4300 Opnieuw In Te Stellen?

Video: Hoe Samsung 4300 Opnieuw In Te Stellen?

Video: Hoe Samsung 4300 Opnieuw In Te Stellen?
Video: Сброс Samsung SCX 4300. Сброс тонера Samsung scx-4300 2024, Mei
Anonim

De cartridge-chip kan op twee manieren worden gereset: met de programmer of door dit onderdeel te vervangen. In ieder geval kunt u altijd een beroep doen op de diensten van servicecentra als u de benodigde apparaten niet in de winkels van uw stad vindt.

Hoe Samsung 4300 opnieuw in te stellen
Hoe Samsung 4300 opnieuw in te stellen

Noodzakelijk

Vervangbare chip of programmeur met firmware om te flashen

instructies:

Stap 1

Koop een speciale cartridge-navulset voor uw model. Dit omvat meestal toner en een vervangende chip. Er zijn ook opties met toner en een speciaal apparaat om de chipset te flashen.

Stap 2

Haal de cartridge uit elkaar, reinig de houder en andere onderdelen van inktresten om strepen tijdens het printen in de toekomst te voorkomen. Vul de toner bij, zet de cartridge weer in elkaar en laat alleen de chipset over. Als u een vervangende chip hebt gekocht, installeert u deze eenvoudig opnieuw op de plaats van de oude. Als je een kit hebt met een programmer, ga dan naar de knipperende procedure. Kijk tegelijkertijd naar de complete set, als de schijf met het programma voor het flitsen van de cartridge, download deze dan van internet.

Stap 3

Sluit de programmer aan op de computer en voer de eerste installatie van het apparaat uit in het geïnstalleerde knipperende programma. Sluit de chip aan op de programmer en bestudeer zorgvuldig de pinout.

Stap 4

Open het firmwareprogramma van uw keuze voor de cartridge, wijzig de waarden van de parameters van verschillende regels (dit kan afhankelijk zijn van het gebruikte programma), start het proces. Wacht tot het klaar is, plaats de cartridge met de geflitste chip terug op zijn plaats in de printer en druk een testpagina af. Soms moet u tot 10 pagina's afdrukken om de afdrukkwaliteit te controleren.

Stap 5

Voordat u de cartridge flitst, moet u speciale aandacht besteden aan de procedure voor het wijzigen van sommige waarden in het firmwareprogramma, corrigeer alleen die parameters die worden aangegeven in de instructies voor de versie die u gebruikt. Je kunt de programmer ook zelf in elkaar zetten als je de vaardigheden hebt om met radioapparatuur te werken.

Aanbevolen: