Hoe ICQ In Motorola In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ In Motorola In Te Stellen
Hoe ICQ In Motorola In Te Stellen

Video: Hoe ICQ In Motorola In Te Stellen

Video: Hoe ICQ In Motorola In Te Stellen
Video: ICQ Как легко установить аську на телефон 2024, Mei
Anonim

Met de ICQ-messenger-applicatie kunnen twee of meer gebruikers korte berichten uitwisselen, die het bijbehorende programma op hun computer of telefoon hebben geïnstalleerd. Eigenaars van Motorola-toestellen hebben bijvoorbeeld deze mogelijkheid.

Hoe ICQ in te stellen
Hoe ICQ in te stellen

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon met internettoegang;
  • - computer met internettoegang;
  • - USB-kabel.

instructies:

Stap 1

Installatie van ICQ op "Motorola" gebeurt afhankelijk van het type apparaat. Om de applicatie op een gewone mobiele telefoon te installeren, maakt u verbinding met de WAP-internetservice van een mobiele operator en configureert u speciale parameters voor toegang tot het netwerk via een GPRS-verbinding. U kunt de nodige instructies krijgen van de operator of een van de internetsites gebruiken die gewijd zijn aan het instellen van internet op uw telefoon. Ook kunt u bij sommige modellen mobiele apparaten de internetverbinding automatisch configureren door de overeenkomstige functie in het instellingenmenu te activeren.

Stap 2

Begin met het installeren van ICQ op je telefoon. Bezoek icq.com vanaf uw thuiscomputer en kies ervoor om de Java-toepassing te downloaden. Voer je telefoonnummer in en wacht even. Het ontvangt een bericht met een link om de applicatie te downloaden. Open het met de browser van uw apparaat en wacht tot de installatie is voltooid. U kunt het installatiebestand van de applicatie ook naar uw computer downloaden en vervolgens naar uw telefoon sturen door het apparaat via een USB-kabel aan te sluiten. Open daarna het installatieprogramma via de bestandsbeheerder op je telefoon.

Stap 3

Installeer ICQ voor Motorola-smartphone. De meeste moderne modellen van deze fabrikant worden geproduceerd op het Android-platform, dus u kunt het bijbehorende installatiebestand downloaden van de icq.com-website op uw computer en het vervolgens via USB naar uw telefoon sturen of de ingebouwde smartphone-applicatie gebruiken voor downloaden van games en programma's - Google Play door ICQ te selecteren in het menu beschikbare programma's. Houd er rekening mee dat er andere op ICQ gebaseerde messenger-applicaties zijn, zoals Miranda of QIP, die gratis zijn en op elk type Motorola-telefoon kunnen worden geïnstalleerd.

Aanbevolen: