Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Blokkeren Op Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Blokkeren Op Megafon
Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Blokkeren Op Megafon

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Blokkeren Op Megafon

Video: Hoe U Uw Telefoonnummer Kunt Blokkeren Op Megafon
Video: МТС vs МЕГАФОН 2024, Mei
Anonim

Ben je je Megafon simkaart kwijt of wil je je nummer gewoon even niet gebruiken, blokkeer deze dan. De service is betaald, de kosten van het blokkeren en de procedure voor het afschrijven is afhankelijk van uw regio. U kunt meer informatie vinden op de Megafon-website, het contactcenter bellen of een e-mail sturen naar [email protected].

Hoe u uw telefoonnummer kunt blokkeren op Megafon
Hoe u uw telefoonnummer kunt blokkeren op Megafon

Noodzakelijk

Paspoort of computer en internetverbinding

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat de maximale periode waarvoor je een nummer kunt blokkeren 180 dagen is. Bestel je voor het einde van de rapportagemaand blokkering, dan wordt het abonnementsgeld voor alle communicatiediensten voor de hele maand in rekening gebracht. Na de door u ingestelde blokkeringsperiode kunt u uw nummer automatisch weer gebruiken. Als u het nummer eerder wilt activeren, moet u zich persoonlijk met de juiste applicatie aanmelden bij de Megafon communicatiesalon of het contactcenter bellen.

Stap 2

Meld je met een aanvraag voor vrijwillige blokkering van je nummer aan bij de dichtstbijzijnde Megafon communicatiesalon. Neem uw paspoort of ander document mee dat uw identiteit bewijst - zonder dit wordt uw aanvraag niet geaccepteerd. Als uw simkaart ontbreekt, kunt u direct een nieuwe bestellen.

Stap 3

Om uw nummer te blokkeren, belt u het Contact Center op telefoonnummer 0500. Als uw Megafon-simkaart is verdwenen en u noch uw dierbaren een ander hebben, belt u het contactcenter via de stadstelefoon. U kunt het nummer vinden op de website van het Megafon-bedrijf in uw regio. Om uw aanvraag te accepteren, zal de operator u om uw paspoortgegevens vragen, dus houd uw documenten bij de hand.

Stap 4

Blokkeer je nummer via de Service-Guide online service. In dit geval heeft u geen paspoort nodig, maar een wachtwoord om uw persoonlijke account in te voeren. Als u het zich niet meer herinnert of helemaal niet hebt geïnstalleerd en de simkaart ontbreekt, kunt u deze methode van blokkeren niet gebruiken.

Stap 5

Ga naar de pagina https://sg.megafon.ru/. Vul je telefoonnummer in. Als je geen wachtwoord hebt, bestel het dan. Alle bestel- / wachtwoordherstelmethoden die beschikbaar zijn in uw regio worden gedetailleerd beschreven op de inlogpagina. Voer het wachtwoord, CAPTCHA-verificatiecode in de daarvoor bestemde velden in en voer uw persoonlijke account in.

Stap 6

Ga naar de rubriek "Diensten en tarief". Selecteer de subsectie "Nummerblokkering". Stel de blokkerende startdatum en verlengingsdatum in en klik op de knop "Instellen".

Aanbevolen: