Een MTS-telefoonnummer Blokkeren

Inhoudsopgave:

Een MTS-telefoonnummer Blokkeren
Een MTS-telefoonnummer Blokkeren

Video: Een MTS-telefoonnummer Blokkeren

Video: Een MTS-telefoonnummer Blokkeren
Video: Een telefoonnummer blokkeren op je Android-telefoon: zo doe je dat 2024, Mei
Anonim

Als uw telefoon met een simkaart erin onbereikbaar is geworden - u bent uw telefoon kwijt of deze is van u gestolen - moet het geld op de simkaart worden beschermd zodat niemand anders ze kan gebruiken. Blokkeer hiervoor de simkaart.

Een MTS-telefoonnummer blokkeren
Een MTS-telefoonnummer blokkeren

instructies:

Stap 1

Neem contact op met het dichtstbijzijnde MTS-centrum. In elke grote stad is er zo'n centrum waarvan de locatie kan worden opgegeven door te bellen naar 8 800 333 0890. Je hebt een identiteitskaart en een simkaartovereenkomst nodig om de blokkering uit te voeren. In de regel worden dergelijke bewerkingen alleen uitgevoerd in aanwezigheid van het originele document. Als het nummer voor een andere persoon is geregistreerd, moet hij met u en zijn paspoort naar het servicecentrum komen om de telefoon te vergrendelen.

Stap 2

Gebruik de internetassistent om zelf de simkaart te blokkeren. Ga hiervoor naar de MTS-website op https://ihelper.mts.ru en voer uw telefoonnummer in (dat moet worden geblokkeerd) en het inlogwachtwoord dat bij dit nummer hoort. In dit geval ontvangt u een bericht op uw telefoonnummer met een identificatiecode voor autorisatie op de officiële website van de operator.

Stap 3

Bestudeer de pagina van de internetassistent en zoek het item "Nummerblokkering", dat in de lijst aan de linkerkant staat. Klik erop om het servicegedeelte te openen voor het beheren van de blokkering van de simkaart.

Stap 4

Vul de formuliervelden in en dien uw verzoek tot uitvoering in. Deze dienst is gratis. Als u uw telefoonnummer opnieuw moet activeren, moet u een simkaartherstel uitvoeren. Dit kan in de dichtstbijzijnde MTS-salon, aangezien het onmogelijk zal zijn om dit via de site te doen, omdat berichten niet op het geblokkeerde nummer komen en je een bericht met een code nodig hebt voor autorisatie.

Stap 5

Als je de internetassistent op de MTS-website nog nooit hebt gebruikt en je hebt geen eigen wachtwoord, dan werkt het blokkeren van het nummer zonder het MTS-centrum te bezoeken niet. Neem contact op met de helpdesk van de operator voor meer informatie over het blokkeren van simkaarten.

Aanbevolen: