Een Telefoonnummer Blokkeren?

Inhoudsopgave:

Een Telefoonnummer Blokkeren?
Een Telefoonnummer Blokkeren?

Video: Een Telefoonnummer Blokkeren?

Video: Een Telefoonnummer Blokkeren?
Video: How To Block Mobile Number Permanently || Block Phone Number 2024, Mei
Anonim

Helaas is het verlies van een mobiele telefoon niet ongewoon. Als u een verlies vindt, moet u de simkaart onmiddellijk blokkeren om te voorkomen dat indringers uw nummer gebruiken.

Een telefoonnummer blokkeren?
Een telefoonnummer blokkeren?

instructies:

Stap 1

Als u een Beeline-abonnee bent, kunt u het nummer blokkeren door de klantenservice te bellen via 0611 (vanaf mobiel) of per telefoon (495) 974-88-88 (vanuit de stad) en de operator te vragen het nummer niet meer te bedienen, het verstrekken van uw paspoortgegevens om de eigenaar te identificeren. U kunt het nummer ook blokkeren door contact op te nemen met een van de Beeline-kantoren als u in de buurt bent.

Stap 2

Een abonnee van het MTS-netwerk kan zijn simkaart blokkeren door contact op te nemen met het MTS-contactcentrum door te bellen naar 8 800 333-08-90, of door een bezoek te brengen aan een van de MTS-winkels. In beide gevallen moet u uw paspoortgegevens een naam geven.

Stap 3

Als je een abonnee bent van het MegaFon mobiele netwerk, bel dan 0500 (vanaf een mobiel) of (495) 502-55-00 (van een vaste lijn) om het nummer te blokkeren. Wees voorbereid om uw paspoortgegevens te verstrekken.

Aanbevolen: