Hoe De Service "Chameleon" MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "Chameleon" MTS Uit Te Schakelen
Hoe De Service "Chameleon" MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service "Chameleon" MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service
Video: Witness the Mysterious World of West African Voodoo 2024, Mei
Anonim

De Chameleon-service wordt geleverd door de Beeline-operator. Het komt erop neer dat infotainment-sms-berichten naar het abonneenummer worden gestuurd. In MTS heet deze dienst MTS News.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Om u af te melden voor het ontvangen van dagelijks nieuws, belt u het gratis nummer van het klantenservicecentrum 0890. Zodra de telefonist uw oproep beantwoordt, geeft u hem uw paspoortgegevens.

Stap 2

Neem contact op met een van de communicatiesalons van het bedrijf om de MTS News-service te deactiveren. Vergeet niet uw serviceovereenkomst en paspoort mee te nemen. Overigens kunt u vragen om gelijktijdig andere nieuwsbrieven van de exploitant te deactiveren. Als u om wat voor reden dan ook wordt geweigerd, stuur dan een klacht naar Rospotrebnadzor.

Stap 3

Je kunt je afmelden voor elke dienst dankzij de "Internet Assistant". Dit is de naam van het zelfbedieningssysteem. Je kunt het vinden op de officiële MTS-website (het pictogram bevindt zich rechts op de hoofdpagina). Wanneer u naar de systeempagina gaat, ziet u dat er een wachtwoord nodig is om in te loggen. Het is gemakkelijk te doen, je hoeft alleen maar het commando * 111 * 25 # te sturen of 1118 te bellen.

Stap 4

Direct na ontvangst van het wachtwoord kunt u inloggen en naar het bedieningsmenu van de "Internet Assistant" gaan. Open de rubriek "Tarieven en diensten" en klik vervolgens op de kolom "Servicebeheer". Zoek "MTS News" in de lijst met verbonden diensten en klik op de knop "Verbinding verbreken" er tegenover.

Stap 5

Er zijn nog twee manieren om u af te melden voor de nieuwsbrief. De abonnee moet het USSD-commando * 111 * 1212 * 2 # kiezen en op de belknop drukken. Daarnaast kunt u het menu van de mobiele telefoon gebruiken: ga naar "MTS Services", "MTS News", "Instellingen", "Extra" en klik ten slotte op "Uitzending uitschakelen". Houd er rekening mee dat u eerst alle bestaande berichten van MTS News moet verwijderen.

Aanbevolen: