Hoe "Chameleon" Megafon Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe "Chameleon" Megafon Uit Te Schakelen
Hoe "Chameleon" Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe "Chameleon" Megafon Uit Te Schakelen

Video: Hoe
Video: NEW VEND SCAM TRICK! ( RIP WLS/GOT SCAMMED!? ) OMG - Growtopia 2024, Mei
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "Megafon" kunnen een speciale service gebruiken, wanneer geactiveerd, worden berichten met nuttige en fascinerende informatie periodiek op de telefoon ontvangen. U kunt deze optie zelf beheren, inclusief het uitschakelen ervan.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Het deactiveren van de dienst is volledig gratis en binnen een paar minuten. Dit kan op verschillende manieren. U kunt de service deactiveren bij de klantenservice. Neem hiervoor contact op met een medewerker met een simkaart of persoonlijk rekeningnummer. Om te bewijzen dat u de eigenaar van het kenteken bent, moet u uw paspoort of ander document (bijvoorbeeld een rijbewijs) overleggen.

Stap 2

Als u geen tijd heeft, schakelt u de optie uit door het contactcenter te bellen op 0500 (als u een particulier bent) of 8-800-550-0555 (als een rechtspersoon). U kunt een officieel beroepschrift ook per fax 8-495-504-5077 sturen.

Stap 3

Deactiveer de dienst zelf. Terwijl u zich in het MTS-netwerk bevindt, stuurt u het woord "stop" naar nummer 5038. Binnen een paar seconden ontvangt uw telefoon een antwoord van de operator, de service wordt uitgeschakeld.

Stap 4

Merk op dat wanneer verbonden, een item genaamd "Kaleidoscope" verscheen in het menu van je telefoon. Met behulp van deze server kunt u zich afmelden voor de nieuwsbrief. Ga naar het menu van je mobiele apparaat. Klik op de sectie "MegafonPro", selecteer het item "Caleidoscope" uit de lijst. Klik vervolgens op de subsectie "Instellingen", klik hier op de parameter "Broadcast" en maak deze inactief. Hierna komen berichten van de telefoniste niet meer op je telefoon.

Stap 5

Als u toegang heeft tot internet, gaat u naar de website van het mobiele bedrijf "Megafon". Gebruik het systeem "Servicegids" om de service te deactiveren. Voer hiervoor uw telefoonnummer en wachtwoord in. Eenmaal op uw persoonlijke pagina, vindt u de sectie "De reeks services wijzigen". Zoek in de lijst die wordt geopend "Caleidoscope" en schakel het selectievakje uit, sla de wijzigingen op.

Aanbevolen: