Hoe "Chameleon" Uit Te Schakelen In MTS

Inhoudsopgave:

Hoe "Chameleon" Uit Te Schakelen In MTS
Hoe "Chameleon" Uit Te Schakelen In MTS

Video: Hoe "Chameleon" Uit Te Schakelen In MTS

Video: Hoe
Video: Handling Angry Chameleons 2024, Mei
Anonim

Verschillende mobiele operators bieden hun abonnees verschillende diensten met toegevoegde waarde aan. Sommigen van hen maken automatisch verbinding wanneer de simkaart wordt geactiveerd. Daarnaast worden er extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van dergelijke diensten, waardoor de klant ze wil uitschakelen.

Hoe uit te schakelen?
Hoe uit te schakelen?

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - het paspoort

instructies:

Stap 1

Een van deze services is de "Chameleon" -optie, die aanbiedt om dit of dat nieuws te lezen, waarvan de titel op het telefoonscherm verscheen. Er kunnen meerdere van dergelijke nieuwsberichten zijn die een abonnee gedurende de dag ontvangt, en er wordt geld van zijn rekening afgeschreven om elk van hen te openen. De dienst "Chameleon" is momenteel automatisch verbonden met alle simkaarten van abonnees van de mobiele operator Beeline. Het MTS-bedrijf noemt deze service enigszins anders - "MTS-Novosti".

Stap 2

Om mailing over geabonneerde onderwerpen van de mobiele operator MTS uit te schakelen, gebruikt u het menu van uw telefoon. Zoek daarin het item "MTS-Services", ga vervolgens naar het tabblad "MTS-News", open het item "Topics-Abonnementen". Verwijder de icoontjes voor de mailings die je niet wilt ontvangen en klik op "OK".

Stap 3

Als u dergelijke bladwijzers niet in het menu van uw telefoon kunt vinden en de mailings die u niet nodig heeft niet kunt uitschakelen, bel dan het 24-uurs gratis telefoonnummer van de MTS-helpdesk 0890 en vermeld uw paspoort of andere gegevens die u bij het sluiten van het contract hebt opgegeven, leg aan de netbeheerder uit wat de essentie van uw probleem is … Ook kunt u met deze vraag contact opnemen met de dichtstbijzijnde salonvertegenwoordiger van het MTS-bedrijf, waarbij u uw persoonlijke paspoort meeneemt.

Stap 4

Als u de "Chameleon"-service wilt uitschakelen op de telefoon die is verbonden met de Beeline-operator, zoekt u het Beeline-simkaartpictogram in het menu van uw apparaat, klikt u erop en gaat u naar het gedeelte "Chameleon". Selecteer vervolgens "Activering" en klik op "Uitschakelen". Of bel het servicecentrum van het Beeline-netwerk op 0611 en vraag de telefoniste om u te helpen de Chameleon-service uit te schakelen. Daarnaast krijgt u door 0674 te bellen toegang tot het Beeline service management menu en kunt u ook de optie die u niet nodig heeft uitschakelen.

Aanbevolen: