Hoe Een Account Op MTS Oekraïne Te Controleren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Account Op MTS Oekraïne Te Controleren
Hoe Een Account Op MTS Oekraïne Te Controleren

Video: Hoe Een Account Op MTS Oekraïne Te Controleren

Video: Hoe Een Account Op MTS Oekraïne Te Controleren
Video: Russia mobile operator MTS reviews to sell Ukraine phone unit 2024, Mei
Anonim

Een van de meest voorkomende vragen die nieuwe gebruikers van MTS Oekraïne hebben, is de vraag: hoe controleer je je huidige account? De mobiele operator biedt zijn abonnees verschillende manieren om het huidige saldo te controleren. Om dit te doen, moet de gebruiker bepalen welke verbindingsmethode hij gebruikt.

Hoe een account op MTS Oekraïne te controleren
Hoe een account op MTS Oekraïne te controleren

Saldocontrole voor abonnees met een abonnement

Met het MTS-bedrijf kunt u het huidige saldo rechtstreeks vanaf uw mobiele telefoon controleren. Contractabonnees hoeven alleen het verkorte nummer * 110 * 10 # in te voeren en op de beltoets te drukken, waarna ze volledige informatie over hun account en andere diensten van het bedrijf ontvangen. De abonnee kan bijvoorbeeld informatie ontvangen over lopende acties, het aantal gebruikte sms- of mms-pakketten en het aantal resterende megabytes op het account.

Om de menutaal te selecteren, voegt u aan het einde van het korte nummer 110 * 10 de combinatie * 01 # - toe om de Oekraïense taal te selecteren, * 02 # - voor Russisch en * 03 # - voor Engels.

Accountverificatie voor MTS Contact-abonnees in roaming

MTS Contact-abonnees die zich in het buitenland bevinden, hebben de mogelijkheid om de status van hun persoonlijke account te controleren, niet alleen door een verzoek naar een verkort nummer te sturen, maar ook door het MTS Subscriber Service Center te gebruiken door te bellen naar +380 50 508 1111. De oproep is helemaal gratis van Wit-Rusland, Rusland, Oezbekistan en Armenië. Vanuit andere landen is alleen de eerste minuut gratis. Volgende minuten worden in rekening gebracht volgens het geldende tarief.

Basis accountverificatie voor prepaid abonnees

Om het saldo te controleren, moeten MTS-prepaid-abonnees een korte toetscombinatie * 101 # kiezen, waarmee u de status van het hoofdaccount kunt achterhalen, evenals de geldigheidsperiode van services voor het huidige nummer.

De serviceperiode is standaard voor alle MTS-prepaidgebruikers en is gelijk aan 365 dagen vanaf het laatste moment van accountaanvulling voor een bedrag boven UAH 5.

Het opvragen van een verkort nummer is gratis, zowel in het dekkingsgebied als bij roaming.

Een extra account controleren voor prepaid-abonnees

Om het saldo op de extra account te controleren, moeten abonnees die op prepaidbasis zijn aangesloten het korte nummer * 110 * 10 # bellen, waarmee u de bonusaccount kunt controleren waarop geld wordt bijgeschreven voor deelname aan verschillende promoties van MTS Oekraïne of zijn partners.

De rekening op de website van het bedrijf controleren

Het MTS-bedrijf is een erkend leider in de markt van mobiele communicatiediensten en biedt een heel pakket aan diensten, daarom kan het niet zonder een corporate website. U kunt deze bron raadplegen op mts.com.ua. Selecteer vervolgens het tabblad "Saldo controleren" in het linkermenu van de site en volg de instructies. Op het portaal kan de gebruiker zijn account controleren, ongeacht het type verbinding dat hij abonnee is.

Aanbevolen: