Internet Uitschakelen Op MTS

Inhoudsopgave:

Internet Uitschakelen Op MTS
Internet Uitschakelen Op MTS

Video: Internet Uitschakelen Op MTS

Video: Internet Uitschakelen Op MTS
Video: What's Inside MTS data card | MTS Dongle | MTS MBlaze Wi-Fi Dongle | 2017 Technology 2024, April
Anonim

MTS mobiel internet kan, zoals elke betaalde service, worden uitgeschakeld. Als u zich wilt afmelden voor deze mogelijkheid, kunt u dit op de onderstaande manieren doen.

Internet uitschakelen op MTS
Internet uitschakelen op MTS

instructies:

Stap 1

Gebruik een mobiele assistent. Neem hiervoor contact op met de abonneeservice door 0890 te kiezen op het toetsenblok van de telefoon en vervolgens op de roepnaam. Wacht een bepaalde tijd en laat de MTS-operator weten dat je mobiel internet wilt uitschakelen. Annulering van deze service is volledig gratis.

Stap 2

Als u niet met bedrijfsvertegenwoordigers wilt communiceren, kunt u de verbindingsinstellingen in uw telefoon wijzigen of verwijderen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor de tijd dat u niet online bent geweest.

Stap 3

Als u het "BIT"-tarief gebruikt om verbinding te maken, stuur dan een sms-bericht naar nummer 111 met de tekst 9950. Als uw tarief "Super BIT" is, stuur dan 6280 naar het nummer 111. Dit is voldoende om de MTS-mobiel los te koppelen internetten.

Stap 4

Meld uw annulering van diensten door contact op te nemen met het MTS-servicecentrum. Deze operator biedt zijn klanten tegen een bepaalde vergoeding verschillende extra functies aan, die voor jou niet altijd nodig zijn. Zo komt het vaak voor dat een abonnee voor negen roebel per dag geen onbeperkt verkeer nodig heeft, maar totdat de gebruiker van de simkaart de dienst weigert die hij niet nodig heeft, blijft het geld in rekening worden gebracht. Vraag de MTS-medewerkers om een lijst met alle extra opties voor je simkaart, hoogstwaarschijnlijk vind je er veel onnodige dingen in. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen, anders kunt u deze handelingen niet uitvoeren.

Stap 5

Gebruik je internet via een mobiel modem, neem dan contact op met het servicecentrum en blokkeer de simkaart, als je geen modem nodig hebt voor reguliere telefoongesprekken. Doe je dit niet, dan kan er een schuld op de simkaart ontstaan, die je later moet betalen. Toegegeven, recentelijk, wanneer het schuldsaldo min driehonderd roebel bereikt, blokkeert MTS modems. Ontdek al deze punten van tevoren om problemen later te voorkomen.

Aanbevolen: