Internet Op Samsung Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Internet Op Samsung Uitschakelen
Internet Op Samsung Uitschakelen

Video: Internet Op Samsung Uitschakelen

Video: Internet Op Samsung Uitschakelen
Video: How To Disable Samsung Internet (2021) 2024, Mei
Anonim

Bepaalde mobiele apps zijn behoorlijk actief op de internetverbinding. Deze functie kan ernstige schade toebrengen aan mensen die geen onbeperkt internettarief gebruiken.

Internet op Samsung uitschakelen
Internet op Samsung uitschakelen

instructies:

Stap 1

Als u uw mobiele telefoon niet wilt gebruiken om toegang te krijgen tot verschillende netwerkbronnen, schakelt u deze functie uit. De beste oplossing zou zijn om de datatransmissiediensten volledig uit te schakelen door contact op te nemen met de specialisten van de operator.

Stap 2

Neem contact op met de technische ondersteuning van het bedrijf dat u mobiele diensten levert. Beschrijf uw probleem en vraag de operators om de gegevensoverdrachtservice uit te schakelen. Mogelijk moet u het kantoor van de exploitant bezoeken en een verklaring schrijven om deze vereiste te implementeren.

Stap 3

Als deze procedure zonder uw tussenkomst kan worden uitgevoerd, start u uw mobiele telefoon opnieuw op nadat u de gegevensoverdrachtservices hebt uitgeschakeld.

Stap 4

U kunt een soortgelijk probleem ook zelf oplossen. Om dit te doen, moet u de instellingen van uw internetverbinding wijzigen. Schakel uw mobiele telefoon in. Open het menu met apparaatinstellingen.

Stap 5

Probeer eerst het netwerk volledig te blokkeren. Open het menu Beveiliging. Zoek het item "Internettoegang blokkeren". Activeer het en voer uw wachtwoord in. Specificeer de betekenis ervan in de instructies voor uw mobiele telefoon.

Stap 6

Als dit niet mogelijk is, configureert u gewoon de verkeerde verbindingsinstellingen. Ga naar het item dat verantwoordelijk is voor de parameters van de internetverbinding. Voer een ongeldige toegangspuntwaarde in. Selecteer "Persoonlijke configuratie". Geef nieuwe gebruikersnaam- en wachtwoordwaarden op.

Stap 7

Sla de ingevoerde parameters op. Start uw mobiele apparaat opnieuw op. Het is belangrijk om te begrijpen dat het GPRS-internet in veel moderne apparaten mogelijk andere opties heeft voor toegang tot het netwerk.

Stap 8

Schakel de wifi-adapter van het mobiele apparaat uit. Deactiveer de automatische verbinding om de functie toegangspunten te openen. Dergelijke netwerken kunnen door hackers worden gebruikt om uw telefoon te hacken.

Aanbevolen: