Hoe U Uw Nummer Kunt Vinden Op Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Nummer Kunt Vinden Op Beeline
Hoe U Uw Nummer Kunt Vinden Op Beeline

Video: Hoe U Uw Nummer Kunt Vinden Op Beeline

Video: Hoe U Uw Nummer Kunt Vinden Op Beeline
Video: Взлом сим карты Beeline На звонки и интернет ... 2024, April
Anonim

Sommige mensen hebben een heel slecht geheugen voor cijfers. En er zijn zoveel cijfers in het mobiele telefoonnummer dat het geen wonder is dat u in de war raakt. Zeker als je dit nummer recentelijk gebruikt of juist lang niet hebt gebruikt. Bovenal is dit probleem relevant bij het aanvullen van het saldo - waarom zou u uw geld aan iemand anders geven? Laten we dus eens kijken naar de manieren om erachter te komen dat uw nummer beschikbaar is voor abonnees van de mobiele operator "Beeline".

Hoe u uw nummer kunt vinden op Beeline
Hoe u uw nummer kunt vinden op Beeline

Het is nodig

  • - Mobiele telefoon;
  • - Beeline dekkingsgebied.

instructies:

Stap 1

Kies het USSD-commando * 100 * 10 # op het toetsenbord van uw mobiele telefoon en druk op de belknop. Na een tijdje ontvang je een sms-bericht van 0647 met daarin je telefoonnummer in een 10-cijferig formaat. Als dit commando niet werkt, bel dan * 110 * 9 #. Als reactie ontvangt u een sms met informatie over het invoeren van het internetservicebeheersysteem "My Beeline". Het eerste item van het bericht (login) is uw telefoonnummer in 10-cijferig formaat.

Stap 2

Zoek Beeline-services in het menu van uw telefoon. De exacte locatie is afhankelijk van uw telefoonmodel. De afbeelding toont een screenshot van een smartphone Samsung Wave 525. In dit model bevindt het Beeline-menu zich in de groep Instellingen. In eenvoudige telefoonmodellen is dit item meestal direct in het hoofdmenu te vinden.

Stap 3

Open het servicemenu. Selecteer het item "Mijn Beeline" in de lijst die wordt geopend, en daarin het subitem "Mijn gegevens". Om een verzoek te verzenden, selecteert u de overeenkomstige regel in de lijst - "Mijn telefoonnummer". Als reactie ontvang je een sms met je nummer, ook in 10-cijferig formaat

Stap 4

Bel vanaf uw mobiele telefoon naar een willekeurig nummer van de ingeschakelde mobiele telefoon die bij u in de buurt is - naar uw tweede mobiel, naar de telefoon van iemand uit uw huishouden of vrienden. Of gewoon naar de telefoon van een sympathieke voorbijganger die je wil helpen. Uw nummer in internationaal formaat wordt weergegeven op het scherm van de telefoon van de gebelde abonnee.

Stap 5

Wees niet ontmoedigd als er geen tweede telefoon in de buurt is. Bel of sms naar iemand in uw buurt (familielid, kennis), wiens nummer u zich herinnert. Bied uw excuses aan, leg uw situatie uit en vraag u uw telefoonnummer te sturen in een antwoord-sms of dicteer hardop.

Stap 6

Schrijf je telefoonnummer op zodra je het herkent, waar je maar kunt, zodat je niet meer in zo'n stomme situatie terechtkomt. Typ het in een speciaal veld van de directory van uw telefoon, voer het in een notitieboek in (inclusief een papieren), noteer het in "Notities", installeer speciale widgets op uw bureaublad, enz.

Aanbevolen: