Hoe U De Eigenaar Gratis Kunt Vinden Via Een Mobiel Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe U De Eigenaar Gratis Kunt Vinden Via Een Mobiel Nummer
Hoe U De Eigenaar Gratis Kunt Vinden Via Een Mobiel Nummer

Video: Hoe U De Eigenaar Gratis Kunt Vinden Via Een Mobiel Nummer

Video: Hoe U De Eigenaar Gratis Kunt Vinden Via Een Mobiel Nummer
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Wil je alles weten over de eigenaar van een mobiel nummer, maar betaal je niet graag voor informatie? Ben je klaar om een nauwgezette zoektocht uit te voeren om de informatie te vinden die je nodig hebt? Dan is dit artikel iets voor jou. Lees verder en oefen de tips.

Hoe u de eigenaar gratis kunt vinden via een mobiel nummer
Hoe u de eigenaar gratis kunt vinden via een mobiel nummer

instructies:

Stap 1

Zoek op internet en download gratis databases van mobiele operators. Bedenk dat informatie in databases die vrij op internet te vinden zijn in de regel verouderd is en al lang niet meer relevant is. Maar misschien heeft de abonnee die u berekent, zijn nummer lang geleden geregistreerd en heeft u geluk dat u relevante informatie over hem vindt.

Stap 2

Raadpleeg gratis zoekdiensten, die ook overvloedig worden gepresenteerd op de pagina's van internet. Ga niet akkoord met provocaties om zogenaamd "penny"-sms-berichten naar een kort nummer te sturen en de informatie te krijgen waarin u geïnteresseerd bent. In de regel zullen de kosten van een bericht vele malen hoger zijn dan op de site wordt aangegeven, en niemand zal u informatie verstrekken. Zoals u begrijpt, zal er ook niemand zijn om een claim in te dienen. Is dat alleen om conclusies te trekken. Probeer de volgende gratis bronnen om de gewenste abonneegegevens te vinden: https://poisk.goon.ru e

Stap 3

Probeer de informatie waarin u geïnteresseerd bent te achterhalen van de manager die betalingen voor mobiele diensten accepteert bij het dichtstbijzijnde betalingsacceptatiepunt. Het feit is dat wanneer u geld op uw mobiele telefoonrekening zet en het nummer belt, de manager uw persoonlijke gegevens ziet die u hebt opgegeven bij het sluiten van een overeenkomst met een mobiele operator. Gebruik dit feit voor uw eigen persoonlijk gewin. Verzin vooraf een legende die medelijden zal hebben met de manager. Je hebt bijvoorbeeld besloten om de rekening op te waarderen op de mobiele telefoon van je oma, die in het ziekenhuis ligt en je mag haar niet bezoeken, maar je bent het laatste cijfer van haar telefoon vergeten. Vraag de beheerder om hulp, want hij kan u vertellen op wie het nummer waarin u geïnteresseerd bent is geregistreerd. Het kan natuurlijk zijn dat het niet werkt. Alles hangt af van je acteer- en blufvaardigheden. Draai je bij een storing om en ga naar een andere communicatiesalon. Gelukkig zijn ze nu in elke stad op elke hoek.

Aanbevolen: