Hoe De Eigenaar Te Vinden Op Mobiel Nummer

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigenaar Te Vinden Op Mobiel Nummer
Hoe De Eigenaar Te Vinden Op Mobiel Nummer

Video: Hoe De Eigenaar Te Vinden Op Mobiel Nummer

Video: Hoe De Eigenaar Te Vinden Op Mobiel Nummer
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, Mei
Anonim

Momenteel zijn mobiele telefoons een van de instrumenten voor kleine fraude en vandalisme. Met behulp van mobiele telefoons spelen oplichters vaak trucjes, sturen ze rare sms'jes, schrikken en bedreigen velen van ons zelfs met telefoontjes. Het verzamelen van informatie over de eigenaar van een mobiel nummer is een kwestie van tijd en verlangen.

Hoe de eigenaar te vinden op mobiel nummer
Hoe de eigenaar te vinden op mobiel nummer

instructies:

Stap 1

Nadat u een ander sms-bericht of een oproep van een onbekend nummer hebt ontvangen, belt u terug naar het opgegeven nummer vanaf een andere mobiele telefoon. Probeer de ander aan het praten te krijgen door je stem te veranderen - hiervoor kun je een zakdoek op de telefoon leggen. Misschien herkent u met deze slimme methode de persoon die u belt.

Stap 2

Neem contact op met de medewerkers van het servicecentrum van de mobiele operator, leg de situatie uit en vraag om hulp. De kans bestaat dat ze je helpen bij het verkrijgen van informatie over de eigenaar van de simkaart. Wees niet verbaasd als de medewerkers van het mobiele bedrijf je weigeren, aangezien ze niet het recht hebben om informatie over nummers met klantgegevens vrij te geven.

Stap 3

Zoek hulp bij inlichtingenofficieren die toegang hebben tot de databases van mobiele netwerkoperators. Maar houd er rekening mee dat inlichtingenofficieren het recht hebben om de gegevens van een mobiele operator alleen te gebruiken als een crimineel wordt gezocht, een bijzonder ernstig misdrijf of terroristische daad wordt onthuld. In het geval dat geen van de bovenstaande zaken u bedreigt, is deze methode niet effectief.

Stap 4

De meest realistische manier om de eigenaar van een mobiel nummer te achterhalen, is door een privédetective in te huren. Privédetectives hebben veel ervaring in het werken met wetshandhavingsinstanties en hebben toegang tot databases van mobiele netwerkoperators. Het zal niet goedkoop zijn om deze service te gebruiken, ongeveer 9-10 duizend per dag, maar als er een dringende behoefte is om naar informatie te zoeken, dan zal dit geld geen spijt zijn. Privédetectives zullen u zo snel mogelijk volledige informatie geven over de eigenaar van het mobiele nummer.

Stap 5

Maak gebruik van de mogelijkheid om uw telefoonnummer te identificeren met behulp van moderne zoekmachines op de internetsites Google, Rambler, Mail.ru, Yandex, enz. Met deze zoekmachines kunnen we de informatie waarin u geïnteresseerd bent zowel gratis als gratis vinden, dus het is niet mogelijk om erachter te komen dat de eigenaar moeilijk zal zijn.

Aanbevolen: