Hoe Het Nummer Van De MTS-operator Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nummer Van De MTS-operator Te Achterhalen?
Hoe Het Nummer Van De MTS-operator Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer Van De MTS-operator Te Achterhalen?

Video: Hoe Het Nummer Van De MTS-operator Te Achterhalen?
Video: how to know your number 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn tegenwoordig voor velen een vertrouwd en handig onderdeel van het dagelijks leven geworden, waarmee u niet alleen kunt bellen, maar ook op een vast tijdstip wakker kunt worden, een schema kunt plannen, naar muziek kunt luisteren en zelfs online kunt gaan. U kunt enkele functies van een mobiele telefoon er rechtstreeks in configureren, maar hier is de keuze of wijziging van tarieven, de installatie van nieuwe opties, enz. vindt plaats in de automatische modus bij een oproep naar een verkort nummer. Via dit nummer kunt u ook contact opnemen met de telefoniste.

Hoe het nummer van de MTS-operator te achterhalen?
Hoe het nummer van de MTS-operator te achterhalen?

instructies:

Stap 1

Als uw mobiele operator "MTS" is, biedt het zijn abonnees ook de mogelijkheid om van een gekwalificeerde en beleefde medewerker die vragen te horen, de antwoorden die u niet in het spraakmenu hebt gevonden, met betrekking tot problemen of mogelijkheden van mobiel communicatie. Kies het verkorte nummer 0890. Dit is het telefoonnummer van het MTS contactcenter. Voor MTS-abonnees in Rusland en Wit-Rusland, M-netwerken in Oekraïne, UZDUNROBITA in Oezbekistan en VivaCell-MTS in Armenië is dit gesprek gratis.

Stap 2

Nadat u het spraakbericht hebt beluisterd, kunt u direct contact opnemen met de telefoniste door op de "0"-toets op het toetsenbord van uw telefoon te drukken. Evenzo kunt u met deze toets contact met hem opnemen vanuit elk item in het spraakmenu.

Stap 3

Tijdens internationale roaming kunt u gratis bellen in het internationale formaat, dat begint bij +7. U kunt het MTS Contact Center bellen en met de operator praten, zelfs als u belt met een simkaart van een andere mobiele provider of vanaf een stadstelefoonnummer. In dit geval moet het gekozen nummer beginnen met 8 800.

Stap 4

Deze nummers zijn verschillend voor verschillende regio's en servicegebieden. U kunt ze vinden voor het gebied waar u momenteel woont of op zakenreis bent door ze te vragen aan collega's die gebruikmaken van de diensten van MTS die in deze stad wonen of door de informatiedienst van stadsnummers 09 te bellen.

Stap 5

Als u de mogelijkheid heeft om toegang te krijgen tot internet, kunt u op de mts.ru-website in de instellingen de regio aangeven waar u zich bevindt en door het subitem "Contactcentrum" te selecteren in het menu-item "Help en service", ontdek de operatornummers in dit gebied.

Aanbevolen: