Een Boek Kopiëren?

Inhoudsopgave:

Een Boek Kopiëren?
Een Boek Kopiëren?
Anonim

Het boek is een universeel middel om vrije tijd door te brengen. Behalve dat je plezier hebt met het lezen van entertainmentliteratuur, kun je ook veel nuttige kennis opdoen over het onderwerp dat je interesseert. Helaas hebben we in de meeste gevallen niet genoeg ruimte om boeken altijd bij ons te hebben. In dit geval kunnen we onze mobiele telefoon gebruiken om te lezen waar we in geïnteresseerd zijn zonder ons te belasten met het zware gewicht van het boek.

Een boek kopiëren?
Een boek kopiëren?

instructies:

Stap 1

Om een boek naar een mobiele telefoon te kopiëren, moeten we het eerst scannen en herkennen. Om dit te doen, scant u het boek en voert u een beeld-naar-document-converter uit. Adobe Fine Reader is hiervoor het meest geschikt - het ondersteunt een groot aantal pagina's, is gebruiksvriendelijk en heeft een hoge herkenningskwaliteit.

Stap 2

Gebruik een speciaal conversieprogramma nadat u het boek hebt gedigitaliseerd en geconverteerd naar Word-documentformaat. Het punt is dat niet-smartphones de formaten "doc" en "txt" niet ondersteunen. Download op internet een programma dat doc-bestanden kan converteren naar java-applicaties.

Stap 3

Voer dit programma uit. Stel het in volgens uw telefoonmodel. Let vooral op de grootte van het lettertype - de maximale hoeveelheid tekst moet op de pagina passen, maar mag tegelijkertijd niet te klein zijn. Kopieer de applicatie na de conversie naar het telefoongeheugen, met behulp van een geheugenkaart of een USB-kabel.

Aanbevolen: