Hoe Maak Je Een Boek Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Boek Op Je Telefoon
Hoe Maak Je Een Boek Op Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Boek Op Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Boek Op Je Telefoon
Video: Hoe maak je een boek? Deel 1: Mijn schrijfkamer 2024, Mei
Anonim

Voor veel mensen is het verlangen naar lezen letterlijk een onweerstaanbare kracht, maar helaas hebben bibliomanen niet altijd de mogelijkheid om hun favoriete werken bij zich te hebben, en niet iedereen kan elektronische boeken betalen. Maar tegenwoordig is het mogelijk om altijd en overal een hele bibliotheek bij je te hebben, zonder extra geld en moeite. We zullen een boek maken met behulp van het Shasoft eBook-programma.

Hoe maak je een boek op je telefoon
Hoe maak je een boek op je telefoon

Noodzakelijk

Dus om een boek op de telefoon te maken, hebben we de telefoon zelf nodig met Java-ondersteuning, een computer waarop Microsoft Word is geïnstalleerd, het gedownloade en geïnstalleerde Shasoft eBook-programma en een kabel om de telefoon op een computer of een Bluetooth-adapter aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Eerst moet je het boek voorbereiden als tekstdocument in Word. Zorg ervoor dat alle koppen duidelijk zijn gemarkeerd, er geen onbekende tekens zijn, enz. Alle afbeeldingen moeten vanaf een computer naar het document worden geüpload en niet vanuit een internetbrowser worden gekopieerd, anders ziet u een hyperlink in plaats van afbeeldingen op het telefoonscherm.

Stap 2

Nadat u het document hebt voorbereid, moet u op de Shasoft eBook-knop in de linkerbovenhoek van de werkbalk klikken. Deze knop verschijnt na het installeren van het Shasoft eBook-programma, als het er niet is, is het hoogstwaarschijnlijk uitgeschakeld in de werkbalkinstellingen. Om de knop terug op zijn plaats te zetten, klikt u met de rechtermuisknop op de werkbalk en vinkt u het vakje naast Shasoft eBook aan.

Stap 3

Verder wordt het maken van een Java-boek uitgevoerd met behulp van de wizard, er zouden geen problemen moeten ontstaan. Alles is intuïtief, ondanks dat er nogal wat verschillende opties zijn. Om linkinhoud te maken, moet u elke kop met een specifieke stijl markeren.

Stap 4

Nadat alle bewerkingen zijn voltooid, verschijnt een *.jar-bestand in de map die u in het programma hebt opgegeven om het boek op te slaan. Het is dit dat u naar uw telefoon moet verzenden met behulp van de interfaces voor gegevensoverdracht die voor u geschikt zijn. Als het bestand op de telefoon staat, moet je het installeren als een gewoon Java-spel en dan beginnen met lezen. Op de officiële website van het programma kunt u kennis maken met de volledige hulp bij het programma, als er plotseling iets onbegrijpelijk blijft

Stap 5

Als uw telefoon of smartphone pdf-, txt- of doc-bestanden ondersteunt, kunnen boeken in deze formaten rechtstreeks naar de telefoon worden geüpload, zonder speciale programma's.

Aanbevolen: