Het Volume Op Een Mobiele Telefoon Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Volume Op Een Mobiele Telefoon Verhogen
Het Volume Op Een Mobiele Telefoon Verhogen

Video: Het Volume Op Een Mobiele Telefoon Verhogen

Video: Het Volume Op Een Mobiele Telefoon Verhogen
Video: How To Increase Maximum Volume On Any Android Phone! (2021) 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons die momenteel te koop zijn, hebben veel geavanceerde functies, zoals foto's en video's maken, video's bekijken, naar radio en muziek luisteren. Om het volume van de muziek waarnaar u luistert op uw mobiele telefoon te verhogen, kunt u een van de verschillende eenvoudige methoden gebruiken.

Het volume op een mobiele telefoon verhogen
Het volume op een mobiele telefoon verhogen

instructies:

Stap 1

Gebruik allereerst de equalizer in je mobiele telefoon. Alle telefoons die mp3-bestanden afspelen hebben een speler met een frequentie-instelling. Als u ze op het maximum zet, wordt het volume met twintig tot vijfentwintig procent verhoogd. Voer deze actie uit en ga verder met de volgende stap.

Stap 2

Om het afspeelvolume te verhogen, kunt u het volume van de originele track wijzigen. Om dit te doen, kunt u een programma gebruiken dat het volume van een aantal nummers tegelijk verhoogt, of een gespecialiseerde audio-editor gebruiken. Het eenvoudigste programma om het geluid van meerdere tracks tegelijk te versterken is Mp3Gain. Start deze applicatie en voeg vervolgens tracks toe aan de bewerkingswachtrij die bedoeld zijn om op de telefoon te worden afgespeeld. Stel de gewenste volumeverhoging in en test het resultaat. Pas daarna de instelling toe en sla alle tracks op als kopieën van de originele.

Stap 3

Om muziek te bewerken met een audio-editor, kun je Adobe Audition of Sony Sound Forge gebruiken. Deze applicaties hebben een hoge functionaliteit en compressiekwaliteit die voldoende is voor bewerking zonder kwaliteitsverlies. Laad het bestand in de werkruimte en selecteer het. Ga vervolgens naar het menu Effecten en selecteer het effect Grafische equalizer. Pas het zo aan dat de frequenties worden verhoogd. Als je een melodie voor een ringtone gaat gebruiken, moet je de hoge tonen en middentonen verhogen. Pas vervolgens de wijzigingen toe en gebruik de effecten Volume omhoog of Normaliseren om het afspeelvolume te verhogen. Verhoog het volume in stappen van vijf procent in elke stap en luister naar het resultaat. Nadat u het gewenste volume heeft bereikt, slaat u de track op als een kopie van het origineel en kopieert u deze naar uw mobiel.

Aanbevolen: