Het Volume Op Een Nokia-telefoon Verhogen

Inhoudsopgave:

Het Volume Op Een Nokia-telefoon Verhogen
Het Volume Op Een Nokia-telefoon Verhogen

Video: Het Volume Op Een Nokia-telefoon Verhogen

Video: Het Volume Op Een Nokia-telefoon Verhogen
Video: Increase volume on Nokia 1661 2024, Mei
Anonim

Het is vaak mogelijk om op te merken dat niet gekopieerde mp3-bestanden, maar vooraf ingestelde melodieën het luidst en duidelijkst klinken op Nokia-telefoons. Dit komt door het feit dat hun tonaliteit perfect is voor de spreker die ze reproduceert, in tegenstelling tot gewone tracks. Wel is het mogelijk om de muziek aan te passen aan de speaker van een mobiele telefoon.

Het volume op een Nokia-telefoon verhogen
Het volume op een Nokia-telefoon verhogen

instructies:

Stap 1

Een audio-editor is vereist om een track te bewerken. De handigste en meest geschikte zijn Adobe Audition en Sony Sound Forge. Ze hebben een reeks functies die voldoende zijn om het nummer volledig aan te passen voor weergave via de telefoonluidspreker. Download en installeer er een.

Stap 2

Start de audio-editor. Open het bestand dat bedoeld is om te bewerken, hetzij via het menu "Bestand", of door het naar het werkveld van het programma te slepen. Trim de track tot het gedeelte dat u op de melodie wilt spelen. Om dit te doen, selecteert u de fragmenten die niet nodig zijn en verwijdert u ze. Sla het resulterende resultaat op en open het vervolgens opnieuw om te bewerken.

Stap 3

Selecteer de hele track en gebruik het menu Effecten om de grafische equalizer te openen. Met dit effect kunt u de frequentierespons van een individuele track wijzigen door sommige te verhogen en andere te verlagen. Aangezien de luidspreker van de mobiele telefoon is ontworpen om hoge frequenties weer te geven in plaats van lage frequenties, moet u het afspeelbereik wijzigen. Minimaliseer de lage frequenties en versterk zowel de hoge als de middentonen. Luister naar de track voor euphony. De lage frequenties mogen niet hoorbaar zijn en de hoge en middentonen moeten helder en helder zijn.

Aanbevolen: