Hoe U Systeemmappen Op Uw Telefoon Opent

Inhoudsopgave:

Hoe U Systeemmappen Op Uw Telefoon Opent
Hoe U Systeemmappen Op Uw Telefoon Opent

Video: Hoe U Systeemmappen Op Uw Telefoon Opent

Video: Hoe U Systeemmappen Op Uw Telefoon Opent
Video: HOW TO: Uw camerabeelden koppelen op uw smartphone met de RXcamview App van Securetech 2024, Mei
Anonim

Heel vaak wordt het bij gebruik van een mobiele telefoon nodig om de systeemmappen te bekijken. De informatie daarin is nodig bij het instellen na het formatteren van het gebruikersgedeelte van de telefoon, wat gebeurt bij het wijzigen van de softwareversie, het niet installeren van een nieuwe applicatie, enz.

Hoe u systeemmappen op uw telefoon opent
Hoe u systeemmappen op uw telefoon opent

instructies:

Stap 1

Sommige instellingen van de telefoon zijn opgeslagen in de firmware en kunnen worden hersteld. Maar elk apparaat heeft unieke instellingen die alleen voor deze telefoon gelden, bijvoorbeeld SUNAVI GPS-certificaatbestanden. De FAT-tabel wordt gebruikt om informatie op te slaan over de locatie van bestanden in de telefoon. Aanvankelijk werden dergelijke tabellen uitgevonden voor het opslaan van informatie over mappen en bestanden op harde schijven van personal computers. Elke pc heeft twee van dergelijke tabellen, zodat als er informatie in een ervan verloren gaat, de tweede de pc-gegevens kan herstellen.

Stap 2

Bijna alle telefooninstellingen worden opgeslagen op de verborgen systeemschijf. Voordat u uw telefoon formatteert of flasht, moet u een kopie van deze instellingen maken. Om toegang te krijgen tot de systeemmappen van de telefoon, hebt u een pc, het Maui META Tool-programma en een firmwarekabel nodig.

Stap 3

Installeer het programma op uw computer. Sluit de firmwarekabel erop aan, installeer de stuurprogramma's erop. Configureer het programma naar de poort van de firmwarekabel, klik op de knop "Opnieuw verbinden".

Stap 4

Zet je telefoon uit. Sluit hem aan op de firmwarekabel, druk op de aan/uit-knop. Het programma begint gegevens uit te wisselen met de telefoon. Er verschijnt een lijst op het computerscherm, selecteer de FAT Editor-optie uit de lijst, waarin de rechterkant standaard is geconfigureerd om vanaf de telefoon met de C-schijf te werken, en de linkerkant is verantwoordelijk voor acties met computerbestanden. Bestanden op de C-schijf zijn beschikbaar in het menu Bestandsbeheer van de telefoon en wanneer de telefoon is aangesloten op een computer met behulp van de modus Massaopslag.

Stap 5

Om naar het verborgen systeemstation in het veld "Huidige FAT-pad" te gaan, voert u het pad naar de hoofdmap in, in dit geval - D. Druk op de knop "Directorylijst ophalen" en krijg een lijst met mappen van dit systeemstation. Selecteer de @Java-directory en klik nogmaals op "Get Directory List" om een lijst van de bestanden in die directory te krijgen. Hiermee krijgt u toegang tot de systeemmappen.

Stap 6

Soms verschijnt er bij het openen van de directorylijst een bericht dat er geen bestanden in deze map staan. Nadat u alle bewerkingen voor het schrijven of lezen van bestanden hebt voltooid, moet u op de knop "Verbinding verbreken" drukken om de telefoon correct los te koppelen.

Aanbevolen: