Hoe U Een USB-flashstation Op Uw Telefoon Opent

Inhoudsopgave:

Hoe U Een USB-flashstation Op Uw Telefoon Opent
Hoe U Een USB-flashstation Op Uw Telefoon Opent

Video: Hoe U Een USB-flashstation Op Uw Telefoon Opent

Video: Hoe U Een USB-flashstation Op Uw Telefoon Opent
Video: How to Connect Your Android Phone as a Pen Drive or Removable Storage 2024, Mei
Anonim

Er is een flashkaart in de telefoon geïnstalleerd om de hoeveelheid fysiek geheugen te vergroten voor het opslaan van verschillende bestanden erop. De inhoud kan in de telefoon worden geopend met behulp van de galerij, het menu van de geheugenmodule of een speciale browser.

Hoe u een USB-flashstation op uw telefoon opent
Hoe u een USB-flashstation op uw telefoon opent

Noodzakelijk

  • - kabel om de telefoon op de computer aan te sluiten;
  • - Internetverbinding;
  • - antivirus software.

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu van je telefoon en zoek je flashkaart op in de lijst. Als uw telefoonmodel dit niet als een apart menu-item biedt, opent u het configuratiescherm en zoekt u de bestandsbeheerder erin. Selecteer het geheugen van uw verwisselbare opslag in de lijst die wordt geopend. Meestal is deze methode om een flashstation te openen beschikbaar voor smartphones.

Stap 2

Zoek in het hoofdmenu van de telefoon het item Office-tools en ga naar de sectie voor het beheren van de geheugenmodules van uw mobiele apparaat. Selecteer onder hen de geheugenkaart van uw telefoon. Het is ook te vinden in het menu "Bestanden", dit geldt voornamelijk voor sommige oudere Samsung- en LG-modellen. U kunt ook bestanden openen die zich op de flashkaart van uw mobiele apparaat bevinden met behulp van de standaardhulpprogramma's van de telefoon die speciaal hiervoor zijn voorzien, of vanuit de galerij.

Stap 3

Als u een bestandsbrowsertoepassing op uw telefoon hebt geïnstalleerd, opent u uw geheugenkaart vanuit het hoofdmenu. Als de installatie niet door de fabrikant is geleverd, kunt u een toepassing zoals File Explorer downloaden naar uw mobiele apparaat.

Stap 4

Houd er rekening mee dat software-installatie niet voor elk telefoonmodel beschikbaar is. Controleer voordat u de applicatie downloadt of de platforms compatibel zijn en zorg ervoor dat de schermresolutie van uw mobiele telefoon overeenkomt met de opgegeven resolutie-instellingen.

Stap 5

Voordat u het installatiebestand naar het geheugen van uw telefoon kopieert voor installatie, moet u het controleren op virussen en schadelijke code. Houd er rekening mee dat het voor een correcte werking niet nodig is om te bellen of verbinding te maken met internet.

Stap 6

Als u problemen ondervindt bij het openen van een flashkaart in het telefoonmenu, controleer dan of deze correct in uw mobiele apparaat is geplaatst. Als het probleem zich blijft voordoen, formatteert u het met de standaardhulpmiddelen van uw telefoon in het menu Bestandsbeheer of door het met een kabel of adapter op een computer aan te sluiten.

Aanbevolen: