Dual SIM Mobiele Telefoons: Zijn Ze Betrouwbaar?

Inhoudsopgave:

Dual SIM Mobiele Telefoons: Zijn Ze Betrouwbaar?
Dual SIM Mobiele Telefoons: Zijn Ze Betrouwbaar?

Video: Dual SIM Mobiele Telefoons: Zijn Ze Betrouwbaar?

Video: Dual SIM Mobiele Telefoons: Zijn Ze Betrouwbaar?
Video: Hoe werkt Dual Sim? Twee simkaarten tegelijkertijd gebruiken | Samsung & You 2024, Mei
Anonim

Vandaag de dag zul je niemand meer verrassen met een telefoon met twee simkaarten. Veel mensen hebben al gevoeld hoe handig het is: je kunt immers zowel een persoonlijke kaart als een zakelijke kaart in één apparaat gebruiken. Sommige mensen hebben echter nog steeds vragen: hoe handig is het om op zo'n telefoon te praten? Is hij groot? En hoe werkt het principe van overstappen van de ene sim naar de andere precies? De experts hebben hun uitleg hierover voorbereid.

Dual SIM mobiele telefoons: zijn ze betrouwbaar?
Dual SIM mobiele telefoons: zijn ze betrouwbaar?

Telefoons met twee simkaarten verschenen nog niet zo lang geleden op de Russische markt - nog maar een paar jaar geleden, maar ze zijn al populair geworden onder gebruikers. En daar zijn nogal wat redenen voor.

Pogingen om 2 simkaarten in het native apparaat aan te sluiten zijn al lang aan de gang. Eerst werd dit gedaan met behulp van een speciale adapter die in het apparaat werd gestoken. Dit is echter hoe de simkaarten met tussenpozen werkten.

Wat is het voordeel van het kiezen van zo'n telefoon?

De voordelen van toestellen met twee simkaarten zijn legio. Een daarvan, die als de belangrijkste kan worden geclassificeerd, is de mogelijkheid om kaarten van verschillende operators te gebruiken. En het is helemaal niet nodig dat het een persoonlijke en zakelijke sim is. Veel abonnees gebruiken simkaarten van verschillende operators om geld te besparen op bellen.

Ook zal zo'n telefoon handig zijn in situaties waarin het geld op één rekening op is, maar je heel dringend moet bellen en er geen manier is om het saldo op te waarderen.

Je hoort vaak de mythe dat een telefoon met 2 simkaarten 2 keer meer golven uitzendt. In feite hebben dergelijke speculaties niets met de waarheid te maken. Het feit dat er meer kaarten in de sleuf zitten, maakt de telefoon niet agressiever.

Hoe kies je een betrouwbare mobiele telefoon met 2 sim

Onthoud allereerst dat een betrouwbare telefoon voor 2 simkaarten geen 100 roebel kan kosten. en 200 niet. Voor dat geld krijg je goedkope Chinese vervalsingen waar je maximaal een maand mee kunt doen. Het is beter om aandacht te besteden aan de modellen van populaire fabrikanten, waarvan er tegenwoordig nogal wat in de winkelschappen liggen. Samsung, LG, Nokia en anderen bieden hun versies van dual-sim-telefoons aan.

Nogmaals, u moet zich laten leiden door de prijs en de versheid van het model. Hoe nieuwer het model, hoe betrouwbaarder de ontwikkeling. Immers, degenen die aan het maken van het apparaat werken, houden rekening met eerdere fouten en ervaringen en brengen de nodige correcties aan.

In een betrouwbaar apparaat moeten simkaarten compact worden geplaatst en tegelijkertijd niet met elkaar interfereren. Op basis hiervan betekent het natuurlijk helemaal niet dat een telefoon met 2 simkaarten enorm moet zijn en eruit moet zien als een kleine tablet.

Een dergelijk betrouwbaar apparaat kan gerust een telefoon worden genoemd die snel van de ene simkaart naar de andere overschakelt, zonder dat opnieuw opstarten en opladen nodig is.

Het apparaat zelf moet sterk zijn: de sleuven glijden er goed uit, ze zitten niet los, ze lopen niet uit elkaar bij de naad, enz. Anders kunt u door het wisselen van SIM-kaarten of het constant gebruiken ervan, niet genieten van communicatie. Zo'n model valt in je handen gewoon uit elkaar.

Wat kan worden vervangen?

Als je nog steeds bang bent om een telefoon voor 2 simkaarten te kopen, kun je een andere uitweg zoeken en een multisimkaart gebruiken. Dit is een speciale kaart die vrij eenvoudig te maken is. Met behulp van computertechnologie worden gegevens van meerdere kaarten overgebracht naar één chip. En wanneer u uw telefoon opnieuw opstart, hoeft u alleen maar het nummer te kiezen dat u nodig hebt om een bepaalde taak te voltooien.

Aanbevolen: