Hoe Schrijf Je Gratis Sms

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Gratis Sms
Hoe Schrijf Je Gratis Sms

Video: Hoe Schrijf Je Gratis Sms

Video: Hoe Schrijf Je Gratis Sms
Video: SMS GRATIS - HOE HET MOET!!! - GRATIS SMSJE VERSTUREN 2024, April
Anonim

Heel vaak gebruiken we naast gewoon bellen ook andere functies van de mobiele telefoon. En voor de meesten van ons is de tweede belangrijkste functie het verzenden van sms (sms). Korte sms'jes zijn een betaalde mobiele dienst, en voor wie vaak met vrienden correspondeert via sms, is het gewoon niet rendabel om hoge rekeningen te betalen. Dit artikel beschrijft verschillende manieren om gratis sms te schrijven.

Hoe schrijf je gratis sms
Hoe schrijf je gratis sms

instructies:

Stap 1

Een van de manieren om gratis te sms'en is via de website van de provider. Op de site van bijna elke mobiele operator is er een pagina van waaruit je een absoluut gratis sms kunt schrijven naar het abonneenummer van de operator. Tegelijkertijd kan gratis sms via de website van de operator zowel vanaf een computer als vanaf een telefoon met onbeperkt internet worden verzonden.

De tweede manier is om speciale software op uw computer te installeren. Ten eerste kunnen het de zogenaamde "messengers" zijn (ICQ, Mail. Agent, enz.). Ze maken een account en contacten van vrienden aan. Aan elk contact wordt een mobiel telefoonnummer toegevoegd en u kunt een beperkt aantal berichten naar andere abonnees sturen. Ten tweede zijn er zeer gerichte programma's die alleen zijn gemaakt voor het verzenden van gratis sms-berichten (bijvoorbeeld TotalSMS, SendSMS, SMS-Sendor, enz.).

Als uw computer ver weg is, maar u wilt toch gratis sms'en, dan haast ik me om u een plezier te doen - de meeste van deze programma's hebben analogen voor mobiele telefoons op verschillende platforms. Dezelfde ICQ-client kan als applicatie worden gedownload naar een telefoon met een aangesloten mobiele internetservice. Hiermee kunt u rechtstreeks vanaf uw telefoon een gratis sms schrijven.

De derde methode is geschikt voor degenen die vaak met dezelfde persoon corresponderen. Als de abonnee heel dichtbij is, bijvoorbeeld in een naburig appartement, kunt u op uw en zijn/haar mobiele telefoon een speciale applicatie installeren voor het verzenden van gratis sms via Bluetooth-technologie (zorg ervoor dat beide telefoons Bluetooth ondersteunen).

En tot slot, de vierde manier: om gratis te sms'en, het abonnementsgeld te betalen en deze optie te activeren. Meestal wordt de optie "onbeperkt sms" genoemd. Om verbinding te maken, belt u de hotline van uw mobiele provider. Hij zal je uitleggen hoe je de gratis sms-verzendoptie activeert en hoeveel deze service kost. Houd er rekening mee dat dergelijke opties voor een periode van 30 dagen worden geactiveerd.

Aanbevolen: