Hoe Schrijf Je Disa

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Disa
Hoe Schrijf Je Disa

Video: Hoe Schrijf Je Disa

Video: Hoe Schrijf Je Disa
Video: Hoe schrijf je een liedje? l Stappenplan, Tips & Tricks 2024, Mei
Anonim

Als je een groot bedrijf hebt gebeld, hoor je vaak een welkomstbericht van een automatische secretaresse. Technisch wordt deze functie gerealiseerd door middel van het Disa-bord dat op de PBX is aangesloten.

Hoe schrijf je disa
Hoe schrijf je disa

Het is nodig

Dis bord

instructies:

Stap 1

Koppel de stroomtoevoer naar de PBX los. Draai de bevestigingsschroeven los, schuif de vergrendeling en open het deksel van het kabelcompartiment van het apparaat. Verwijder de schroeven die de ring op zijn plaats houden en klap deze omhoog. Zoek sleuven voor het installeren van extra kaarten. Installeer het Disa-bord in de vrije ruimte door het vast te schroeven tot de volledige lengte van de nop, die bij de leveringsset is inbegrepen. Schroef de PBX-panelen weer vast. Schakel de stroom in.

Stap 2

Installeer de Manager-serviceklasse op een van de COS mini-PBX'en. Ga hiervoor naar het menu Opties. Selecteer op dezelfde plaats de telefoon waarop het Disa-spraakbericht wordt opgenomen en installeer de juiste COS erop. Deze procedure is verplicht, anders is alleen de bezettoon constant te horen wanneer u probeert op te nemen.

Stap 3

Til de hoorn van de telefoon waarop de Manager is geïnstalleerd op en kies de combinatie * 36-1-501. Spreek de gewenste tekst in de handset in nadat u de pieptoon hebt gehoord. Druk ten slotte op Opslaan en luister naar de opname. Dit bericht wordt in het geheugen opgeslagen onder nummer 501. Met het Disa-systeem kunt u maximaal 32 van dergelijke berichten opnemen, genummerd van 501 tot 532. Om de opname te beluisteren, kiest u * 35-1-501 en verwijdert u - * 36-0-501.

Stap 4

Neem de gewenste begroeting op in een bestand op uw computer. Hierdoor kunt u de instelling bewerken of muzikale begeleiding toevoegen. Schakel daarna de stroom van de PBX uit en sluit de MON-connector en de uitgang van de computergeluidskaart aan. Schakel een externe audiobron in. Kies de combinatie * 36-31-501 op de telefoon, druk op Conf en start het bestand met het bericht om af te spelen.

Stap 5

Stel in het PBX-menu de volgorde van doorschakelen in toonmodus in van inkomende oproepen en de bijbehorende nummers met spraakberichten. Definieer in het menu Dil het bericht dat moet worden afgespeeld wanneer u een buitenlijn belt.

Aanbevolen: