Hoe De Opgelegde MTS-service Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Opgelegde MTS-service Uit Te Schakelen?
Hoe De Opgelegde MTS-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Opgelegde MTS-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Opgelegde MTS-service Uit Te Schakelen?
Video: De thermostaat voor opslagwater vervangen 2024, Mei
Anonim

U hebt vast meer dan eens gehoord dat mobiele operators betaalde diensten aan hun klanten koppelen die ze niet hebben besteld. Het is niet moeilijk om te controleren of u zo'n overlast is overkomen. Als u abonnee bent van het MTS-bedrijf, gebruikt u de online service "Internet Assistant". En als blijkt dat je ook regelmatig betaalt voor door het bedrijf opgelegde diensten, zet je ze in de "Internetassistent" meteen uit.

Hoe de opgelegde MTS-service uit te schakelen?
Hoe de opgelegde MTS-service uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Ontvang een wachtwoord om toegang te krijgen tot het "Internet Assistant"-systeem. Stuur hiervoor een sms vanaf uw MTS-telefoon naar nummer 111 met de tekst in de vorm: wachtwoord 25. Het wachtwoord moet uit 6-10 tekens bestaan, waaronder minimaal één cijfer, één kleine letter en één hoofdletter Latijn brieven. Er moet een spatie zijn tussen het getal 25 en het wachtwoord. Als u niet aan ten minste één van deze vereisten voldoet, accepteert het systeem uw wachtwoord niet.

Stap 2

Nadat je een sms-bevestiging van MTS hebt ontvangen dat het ingestelde wachtwoord is geaccepteerd, voer je de "Internet-assistent" in https://ihelper.nw.mts.ru/selfcare/. Om de lijst met diensten te bekijken waarvoor geld van uw persoonlijke rekening is afgeschreven, bestelt u een rapport over de uitgaven van de huidige of vorige maand - de dienst wordt gratis aangeboden.

Stap 3

Open de link "Account" in de lijst met secties aan de linkerkant. Ga naar de subsectie "Kostenbeheersing". Stel de periode in waarover u het rapport wilt ontvangen. Als de kalendermaand niet gisteren is begonnen, selecteert u de link "Uitgaven voor de huidige maand".

Stap 4

Geef aan waar het systeem het rapport naartoe moet sturen: naar uw e-mail, per fax, of u bekijkt het later hier - in de "Internetassistent" in het gedeelte "Bestelde documenten".

Stap 5

Kies het formaat waarin het voor u handiger is om het rapport te bekijken. Vanaf december 2011 kregen MTS-klanten de keuze uit 4 formaten: PDF, HTML, XML, XLS.

Stap 6

Bevestig de rapportvolgorde en wacht tot deze is gegenereerd. Bestudeer het ontvangen rapport aandachtig. Alle diensten die aan uw nummer zijn gekoppeld en hun kosten worden weergegeven aan het begin van het rapport, ongeveer op de 2e pagina. U kunt de beschrijving van de diensten lezen op de website van het bedrijf. Als de lijst betaalde diensten bevat die je niet hebt besteld en je hebt ze niet nodig, schakel ze dan uit via dezelfde "internetassistent".

Stap 7

Selecteer in de lijst met secties aan de linkerkant - "Tarieven, diensten en kortingen". Ga naar de subsectie "Servicebeheer". Zoek in de lijst met verbonden services de services die u wilt loskoppelen. Klik op de link "uitschakelen" in de regel met de naam van de dienst die aan u is opgelegd. Bevestig op de volgende pagina om het uit te schakelen.

Stap 8

Wacht op een sms-melding over het verbreken van de geselecteerde service. Bestel binnen een paar dagen opnieuw een gedetailleerd kostenrapport voor de huidige periode - dit kan één keer per dag gratis worden gedaan. Zorg ervoor dat er geen extra geld meer in rekening wordt gebracht. Als je problemen hebt, neem dan je paspoort mee en neem contact op met het kantoor (winkel) van MTS om alle problemen op te lossen met de bevoegde vertegenwoordigers van het bedrijf.

Aanbevolen: