Hoe Verbinding Te Maken Met Het Tarief?

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met Het Tarief?
Hoe Verbinding Te Maken Met Het Tarief?

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Het Tarief?

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Het Tarief?
Video: Hoe werkt belastingontwijking precies? - RTL Z NIEUWS 2024, Mei
Anonim

De tarieven voor het betalen van mobiele diensten verschillen naargelang de frequentie van het gebruik van bepaalde soorten diensten: oproepen in de regio, oproepen naar vaste lijnen, toegang tot internet, enz. Bij het aansluiten op een bepaald tarief dient u zich allereerst te oriënteren op de prijzen voor de communicatievormen die u vaker gaat gebruiken. Dit geldt zowel voor het kopen van een nieuwe simkaart als voor het wijzigen van het tarief naar de oude.

Hoe verbinding te maken met het tarief?
Hoe verbinding te maken met het tarief?

instructies:

Stap 1

Wanneer u een nieuwe simkaart koopt, neemt u gewoon contact op met een communicatiesalon en legt u uw communicatiebehoeften uit aan de adviseur. Hij zal u verschillende tarieven van verschillende operatoren aanbieden, hun voor- en nadelen beschrijven. U hoeft alleen maar te kiezen uit de voorgestelde.

Stap 2

Bij wijziging van het tarief op de oude simkaart kan je ook contact opnemen met de communicatiesalon en je bedoelingen toelichten. Een adviseur helpt u bij het kiezen van een nieuw tarief.

Stap 3

In sommige gevallen kunt u het tarief online wijzigen door naar de website van de operator te gaan. Hiervoor logt u in op uw persoonlijke account door uw telefoonnummer en wachtwoord in te voeren. De tariefwijziging van de operators MTS en Beeline vindt plaats op de hieronder aangegeven pagina's. Om het tarief van de Megafon-operator binnen hetzelfde tariefplan te wijzigen, kiest u het nummer: * 105 * 3 * 1 #. Kies een tarief uit de lijst die naar eigen inzicht verschijnt en volg de verdere instructies.

Aanbevolen: