Hoe Verbinding Te Maken Met Een Onbeperkt Tarief

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met Een Onbeperkt Tarief
Hoe Verbinding Te Maken Met Een Onbeperkt Tarief

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Een Onbeperkt Tarief

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Een Onbeperkt Tarief
Video: Unlimited WiFi Settings 2024, Mei
Anonim

Onbeperkte tarieven zijn erg handig. Hiermee kunt u bellen, internetten, berichten verzenden en een vast abonnementsgeld betalen aan de operator. De laatste tijd is er sprake van een dalende trend.

Hoe verbinding te maken met een onbeperkt tarief
Hoe verbinding te maken met een onbeperkt tarief

instructies:

Stap 1

Als het volledige onbeperkte tarief voor bellen binnen de regio nog niet voor iedereen beschikbaar is, dan zijn vergelijkbare tarieven voor bellen binnen niet alleen de regio, maar ook de operator relatief goedkoop. Operatoropdrachten voor deze service verschillen per regio, dus neem contact op met uw helpdeskconsulent. Vaak vereist dit ook een tariefwijziging. Daarna moet u uw account periodiek aanvullen. U kunt dit bedrag volledig gebruiken voor andere diensten en gedurende een bepaalde periode gratis bellen naar abonnees van uw operator binnen uw thuisregio.

Stap 2

Om onbeperkte internettoegang op uw mobiele telefoon te gebruiken, vanaf een apparaat dat is verbonden met Beeline, belt u 067417001, vanaf een telefoon met een MTS-operator-simkaart, verzendt u een USSD-opdracht * 111 * 995 #, en als u een Megafon-abonnee bent - opdracht * 105 * 450 #. Vraag voordat u dit doet uw adviseur of een dergelijke dienst beschikbaar is op uw tariefplan. Verander het indien nodig. Informeer ook naar de beschikbaarheid van een eerste aansluittarief.

Als u het tarief "Communicatie Monster +" van Beeline in de regio Moskou gebruikt, wijzigt u het nummer 7 in 8 in het verbindingsnummer, de service zal goedkoper zijn, maar op 1 februari 2012 worden de kosten normaal. Onthoud dat de toegang alleen onbeperkt is op uw thuisnetwerk. Wanneer u in Rusland reist, koop dan een lokale simkaart op uw bestemming en activeer de bijbehorende service erop, en vergeet niet de verbinding te verbreken voordat u vertrekt. Als u niet bang bent voor een merkbare verhoging van de abonnementskosten en u wilt uw simkaart niet wijzigen, verbindt u de MTS-operator met de onbeperkte toegangsservice in de hele Russische Federatie met behulp van het USSD-commando * 111 * 628 #.

Stap 3

Informeer op de website van de operator over de mogelijkheden van gratis onbeperkte toegang tot sommige sites (meestal zijn dit sociale netwerken). Gebruik alleen de ingebouwde browser van uw telefoon om ermee te werken. Ga tegelijkertijd niet naar gewone, maar naar gespecialiseerde versies van hun sites, waarvan de URL's meestal beginnen met het cijfer 0.

Stap 4

Sommige operators bieden zeer ongebruikelijke diensten voor onbeperkte informatie-uitwisseling. Zoek uit of er in uw omgeving zijn. In Moskou "Beeline" is dit bijvoorbeeld de uitwisseling van MMS-berichten. Deze dienst is trouwens niet onbeperkt, aangezien je niet meer dan 300 berichten per dag kan versturen. Het abonnementsgeld hiervoor is 60 roebel per maand, het is verbonden door een oproep naar het nummer 0674093661.

Aanbevolen: