Hoe Verbinding Te Maken Met Anti-caller ID In Het Megafon-netwerk

Inhoudsopgave:

Hoe Verbinding Te Maken Met Anti-caller ID In Het Megafon-netwerk
Hoe Verbinding Te Maken Met Anti-caller ID In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Anti-caller ID In Het Megafon-netwerk

Video: Hoe Verbinding Te Maken Met Anti-caller ID In Het Megafon-netwerk
Video: How to hide your caller identity on IPhone or iPad 2024, April
Anonim

Met de dienst "Nummeridentificatiebeperking" kan een abonnee van een mobiel bedrijf zijn telefoonnummer verbergen tijdens een uitgaand gesprek. Deze optie is erg handig voor mensen die hun persoonlijke telefoon voor werkdoeleinden gebruiken. Megafon OJSC biedt, samen met andere operators, deze service aan haar klanten.

Hoe verbinding maken met anti-caller ID in het Megafon-netwerk
Hoe verbinding maken met anti-caller ID in het Megafon-netwerk

Noodzakelijk

  • - SIM-kaart van OJSC "Megafon";
  • - geld op de balans.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de klantenservice om de dienst Nummerherkenning te activeren. U vindt de adressen van kantoren en vertegenwoordigingskantoren op de website van de operator of door de klantendienst te bellen op het korte nummer 0500 (gratis bellen).

Stap 2

Als u niet in staat bent om naar het kantoor van het bedrijf te rijden, activeer dan zelf de Call Line Identifier-service. Dit kan op verschillende manieren. Als je toegang hebt tot internet, gebruik dan het zelfbedieningssysteem op www.megafon.ru.

Stap 3

Zoek op de pagina het opschrift "Servicegids". Voer uw wachtwoord en uw telefoonnummer in om services te beheren. In het menu dat wordt geopend, klikt u met de muiscursor op het tabblad "Diensten en opties". Zoek de dienst die je nodig hebt in de lijst en klik op "Verbinden". Sla vervolgens uw wijzigingen op.

Stap 4

Activeer de optie "Anti-caller ID" met behulp van een speciaal formulier op de website van de mobiele operator "Megafon". Typ hiervoor in de adresbalk het volgende adres: https://www.megafon.ru/services/base/service45.htm. Selecteer uw regio in de bovenste balk.

Stap 5

Vul je telefoonnummer in. Open hiervoor de lijst en selecteer de eerste drie cijfers van uw nummer. Schrijf in het vak ernaast de andere zeven. Klik op het item "Verbinden". U ontvangt een servicebericht op uw telefoon, waarop u moet antwoorden. Daarna wordt de dienst geactiveerd.

Stap 6

Activeer de service "Nummeridentificatiebeperking" met een speciale opdracht, u moet deze vanaf uw telefoon bellen. Voer de volgende tekens in: * 105 * 501 #, druk op het einde op de beltoets. Binnen een minuut ontvang je een servicebericht op je telefoon over het resultaat van de operatie.

Stap 7

Gebruik de sms-service om verbinding te maken met de service. Stuur hiervoor een leeg bericht naar het nummer 00010551.

Aanbevolen: