Hoe Mms Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Aan Te Sluiten
Hoe Mms Aan Te Sluiten

Video: Hoe Mms Aan Te Sluiten

Video: Hoe Mms Aan Te Sluiten
Video: Handleiding: configureer je MMS-instellingen op je iPhone in iOS 7 2024, Mei
Anonim

Om MMS-berichten (foto's, melodieën, videobestanden en nog veel meer) te kunnen ontvangen en verzenden, moet u een speciale dienst activeren. Het wordt aangeboden door alle mobiele operators die verschillende nummers gebruiken.

Hoe mms aan te sluiten
Hoe mms aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Voor Megafon-abonnees is een van deze nummers 5049. U moet een sms-bericht sturen met de tekst "3" als u mms-instellingen nodig heeft, "2" en "1", als u ook internet- en WAP-instellingen nodig hebt. Het tweede nummer is het abonneeservicenummer 0500 (bellen is gratis). U hoeft alleen maar door te komen, op het antwoord van de telefoniste te wachten en hem het model van uw mobiele telefoon te vertellen. U kunt ook MMS-instellingen krijgen op de website van het bedrijf (ga hiervoor naar de juiste sectie en vul het formulier in). Zodra de instellingen op uw telefoon zijn aangekomen, moet u ze opslaan.

Stap 2

De volgorde van MMS-instellingen (en tegelijkertijd van mobiel internet) aan de abonnees van de "Beeline" -operator is beschikbaar door een USSD-verzoek te sturen naar het nummer * 118 * 2 #. De telefoniste bepaalt automatisch het merk van je mobiel en stuurt vervolgens de instellingen (letterlijk in twee tot drie minuten). Om de ontvangen instellingen op te slaan, moet u het standaardwachtwoord 1234 invoeren. Verbinding van andere diensten met deze operator is mogelijk dankzij het USSD-commando * 118 #.

Stap 3

MTS-abonnees kunnen, evenals in Megafon, mms-instellingen bestellen op de website van de operator (als u deze methode gebruikt, worden de instellingen voor de internetverbinding ook automatisch besteld). Ga hiervoor naar het menu "Help en service" en selecteer vervolgens de kolom met de naam "MMS-instellingen". Daarna ziet u een veld waarin u uw mobiele telefoonnummer moet invoeren (alleen in zevencijferig formaat). Er is hier echter één "Maar": zelfs na activering zal het verzenden van mms onmogelijk zijn (en ook ontvangen) als de GPRS / EDGE-service niet is aangesloten. Gebruik het USSD-commando * 111 * 18 # om het aan te sluiten.

Stap 4

Het ontvangen van automatische MMS, GPRS-instellingen voor MTS-abonnees is beschikbaar door het verzenden van een SMS-bericht. Geef in de tekst het commando "MMS" op en stuur het naar het korte nummer 1234. Vergeet bovendien het gratis nummer 0876 niet (je hoeft het alleen maar te bellen, de instellingen worden binnen een paar minuten naar je telefoon verzonden).

Aanbevolen: