Hoe Contact Opnemen Met De Operator Van Megafon Via Telefoon Of Internet

Inhoudsopgave:

Hoe Contact Opnemen Met De Operator Van Megafon Via Telefoon Of Internet
Hoe Contact Opnemen Met De Operator Van Megafon Via Telefoon Of Internet

Video: Hoe Contact Opnemen Met De Operator Van Megafon Via Telefoon Of Internet

Video: Hoe Contact Opnemen Met De Operator Van Megafon Via Telefoon Of Internet
Video: Тарифы Мегафона с отличной скидкой. Официально и без MNP. Скидки 30-50% в приложении Мегафона 2024, April
Anonim

Soms is het nodig om contact op te nemen met een mobiele operator. Het komt voor dat er om onbekende reden geld van de rekening wordt afgeschreven of vervelende sms-mailings worden lastiggevallen en daar wil je vanaf. Soms is het niet mogelijk om de gewenste dienst of functie aan te sluiten en is er geen tijd om contact op te nemen met het Megafon-kantoor of is het simpelweg niet in de buurt. In dergelijke gevallen kunt u eenvoudig contact opnemen met de Megafon-operator en binnen enkele minuten informatie ontvangen.

Hoe contact opnemen met de operator van Megafon via telefoon of internet
Hoe contact opnemen met de operator van Megafon via telefoon of internet

Contact opnemen met de exploitant van Megafon

De meeste diensten van Megafon kunnen onafhankelijk worden aangesloten. Hiervoor is er een verkort nummer 0500. Door op de toetsen te drukken die door het antwoordapparaat worden gedicteerd, wordt de gewenste dienst of functie geselecteerd en wordt de beluisterde informatie een gids voor het doel. Vaak geven de uitleg van de autoinformer echter geen uitgebreid antwoord op de vraag of is de uitleg niet duidelijk. Het kan ook gebeuren dat je alles doet in overeenstemming met wat je gehoord hebt, maar er geen resultaat is. Of er is helemaal geen informatie over uw probleem in de database van het antwoordapparaat. In dit geval is live communicatie met een gekwalificeerde specialist vereist.

Megafon is altijd blij om haar klanten te helpen contact op te nemen met de operator en een antwoord op hun vraag te krijgen. Dit kan op verschillende manieren.

Hoe contact opnemen met de operator van Megafon via mobiel?

Om het antwoord van de telefoniste te horen, moet u het speciaal daarvoor bestemde korte nummer 0500 bellen. U kunt deze dienst vanaf uw telefoon gebruiken, zelfs als deze een negatief saldo heeft. Voor Megafon-abonnees is dit gesprek helemaal gratis. Het korte nummer 0500 is een federaal nummer dat hetzelfde is voor alle inwoners van een van de regio's van Rusland.

De autoinformer geeft een kort consult, waarna duidelijk wordt of deze informatie voor u voldoende is, of dat u de hulp van een competente specialist nodig heeft. Als de informatie op het antwoordapparaat niet voldoende is, drukt u op "0". De automatische service waarschuwt u dat callcentergesprekken worden opgenomen en vertelt u ook hoe lang het zal wachten op een reactie van de telefoniste. Nadat u hebt gewacht op een verbinding met een specialist, legt u uw probleem gedetailleerd en beleefd uit en probeert u het samen met de telefoniste op te lossen.

U kunt ook contact opnemen met de Megafon-operator door te bellen naar de hotline +79261110500 (voor inwoners van Moskou), 88003330500, +74955077777, 88005500500 (voor alle andere regio's).

Contact opnemen met de operator van Megafon via internet via

Een andere optie om een antwoord van de Megafon-operator te krijgen, is om contact met hem op te nemen via de officiële website van het bedrijf megafon.ru. in dit geval kunt u rekenen op een online consultatie via de videocamera die in uw computer is ingebouwd. Op de hoofdpagina van de site moet u het gedeelte "Help" vinden, van daaruit naar het tabblad "Een vraag stellen" gaan en op de knop "Videogesprek" klikken. Deze optie is geschikt voor die Megafon-abonnees, wiens computer is uitgerust met een webcamera en microfoon, en de internetsnelheid is hoog genoeg zodat de verbinding niet wordt verbroken en niet "vastloopt".

Als je internetsnelheid niet voldoende is en het niet mogelijk was om een videoconsult te krijgen, dan biedt de Megafon website de hulp van een Online Specialist. Het bevindt zich in dezelfde "Help"-sectie.

Hier, op de officiële website, vindt u een e-mailadres of de sectie "Feedback", waarmee u een antwoord op uw vraag kunt krijgen. Vul het standaardformulier in of schrijf een brief naar het e-mailadres. Zorg ervoor dat het e-mailadres correct is voor uw regio.

Als alle bovenstaande methoden om de een of andere reden niet werken en de vraag met betrekking tot de mobiele communicatie van Megafon open blijft, kunt u proberen dit in een sms-bericht te vermelden dat naar 0500 moet worden verzonden. U zou binnenkort een antwoord moeten ontvangen.

De technische dienst van het Megafon-mobiele bedrijf werkt de klok rond, dus het probleem kan op elk moment worden opgelost.

Aanbevolen: