Een Video Opnemen Met De Navigator

Inhoudsopgave:

Een Video Opnemen Met De Navigator
Een Video Opnemen Met De Navigator

Video: Een Video Opnemen Met De Navigator

Video: Een Video Opnemen Met De Navigator
Video: J. Balvin, Skrillex - In Da Getto (Official Video) 2024, April
Anonim

Het hoofddoel van navigators is het opstellen van te volgen routes. De meeste apparaten ondersteunen echter ook het werken met videobestanden, wat de reistijd kan opfleuren. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een video op de navigator op te nemen.

Een video opnemen met de navigator
Een video opnemen met de navigator

instructies:

Stap 1

Sluit uw navigator met een USB-kabel aan op uw computer. Om dit te doen, steekt u het ene uiteinde van het snoer in de overeenkomstige connector op het apparaat en het andere in de computer. Druk vervolgens op de aan/uit-knop op de navigator.

Stap 2

Na een paar seconden zal de computer de verbinding van het nieuwe apparaat detecteren. Indien nodig worden automatisch de vereiste stuurprogramma's geïnstalleerd om de navigator als verwisselbaar opslagmedium te laten werken. Wacht tot het apparaat volledig is gedetecteerd en de stuurprogramma's zijn geïnstalleerd voordat u aan het werk gaat.

Stap 3

Gebruik de verkenner van uw besturingssysteem om de map te openen met de videobestanden die u wilt branden. Open in een ander venster de map van de navigator waar de opname zal worden gemaakt. In de regel draagt het een overeenkomstige naam, bijvoorbeeld Video. Kopieer het gewenste videobestand door er met de rechtermuisknop op te klikken en "Kopiëren" te selecteren, en plak het vervolgens in de navigatormap door met de rechtermuisknop op de vrije ruimte te klikken en "Plakken" te selecteren.

Stap 4

Als u gewend bent om bestandsbeheerders te gebruiken en niet de standaardverkenner, voer dan het juiste programma uit. Open in een van de vensters de map met de video en in de andere de navigatormap die bedoeld is voor opname. Selecteer het videobestand dat u wilt overschrijven en klik op de knop Kopiëren. Als u meerdere bestanden moet opnemen, herhaalt u deze procedure met elk van hen, of selecteert u eerst alle bestanden en kopieert u ze.

Stap 5

Als je navigatiesysteem flash-geheugenkaarten ondersteunt, gebruik je de volgende methode. Verwijder de geheugenkaart uit de navigator en plaats deze in de kaartlezer van de computer. Nadat het systeem de aangesloten verwisselbare media heeft gedetecteerd, kopieert u de benodigde videobestanden naar de geheugenkaart met behulp van een van de methoden. Verwijder het vervolgens van uw computer en plaats het opnieuw in uw navigator.

Aanbevolen: