Een Thuisbioscoop Flashen

Inhoudsopgave:

Een Thuisbioscoop Flashen
Een Thuisbioscoop Flashen

Video: Een Thuisbioscoop Flashen

Video: Een Thuisbioscoop Flashen
Video: Все серии Третьего сезона - Железных монстров / Мультики про танки 2024, Mei
Anonim

Het flashen van een thuisbioscoop is een nogal gecompliceerde operatie, die functies heeft die afhankelijk zijn van het apparaatmodel en de versie van de eerder geïnstalleerde firmware. Herprogrammeer uw apparaat alleen als laatste redmiddel.

Een thuisbioscoop flashen
Een thuisbioscoop flashen

Noodzakelijk

  • - Internetverbinding;
  • - CD-schijf.

instructies:

Stap 1

Als u besluit uw thuisbioscoop zelf te reflashen, bestel dan een speciale schijf met het originele firmwareprogramma volgens uw apparaatmodel, deze bevat ook de nodige informatie over het proces zelf. U kunt zelf een schijf branden met behulp van het Nero-programma, nadat u eerder de benodigde firmware van internet hebt gedownload, maar houd er in dit geval rekening mee dat er positieve gebruikersrecensies over het programma worden achtergelaten.

Stap 2

Het is het beste om firmware te downloaden van forums en torrents, waar u vertrouwd kunt raken met de nuances van de installatie, die verschillen afhankelijk van het model en de fabrikant van dit apparaat. Houd er rekening mee dat er verschillende instructies zijn voor verschillende bioscopen, dus gebruik geen sequenties die niet geschikt zijn voor uw model.

Stap 3

Controleer na het downloaden van de firmwarebestanden voor uw thuisbioscoop op virussen. Gebruik bij het branden van een schijf om te flashen alleen niet-herschrijfbare cd's. Na het uitpakken van het firmwareprogramma, brandt u met het Nero-programma. Selecteer Gegevensschijf maken in het menu, geef het een titel en neem het op, om de schijf te finaliseren. Plaats het in uw theaterstation.

Stap 4

Ga naar het knipperende proces. Ga naar het servicemenu van het apparaat en selecteer software-update. Geef aan vanaf welk apparaat de firmware wordt uitgevoerd (in dit geval uw cd-rom), start het proces. Houd er rekening mee dat het beter is om eerst de luidsprekers los te koppelen van het hoofdapparaat.

Stap 5

Wacht tot het einde van de firmwareprocedure, waarna het systeem de apparatuur automatisch opnieuw opstart. Controleer na het inschakelen de prestaties met de nieuwe firmware.

Aanbevolen: