Een Telefoon Kiezen

Inhoudsopgave:

Een Telefoon Kiezen
Een Telefoon Kiezen
Anonim

Een mobiele telefoon is een accessoire dat iedereen, jong en oud, bij zich zou moeten hebben. Het is nodig voor werk en communicatie, constant in contact zijn met dierbaren en om hulp te roepen in geval van nood. Wanneer u een telefoon kiest, moet u zich concentreren op het formaat en de reeks functies.

Een telefoon kiezen
Een telefoon kiezen

instructies:

Stap 1

U kunt een mobiele telefoon alleen kopen in winkels voor mobiele telefoons of winkels voor huishoudelijke apparaten en elektronica. Het wordt ten zeerste afgeraden om het in passages en op straat van willekeurige mensen te kopen - het apparaat zal hoogstwaarschijnlijk worden gestolen of door een Chinese nep, die slecht zal werken en constant zal bevriezen. Een gebruikt apparaat dat in een kringloopwinkel is gekocht, kan een verborgen defect hebben dat alle besparingen tenietdoet.

Stap 2

De meest populaire vorm van de telefoon is een gewone candybar ("brick", zoals het in de volksmond wordt genoemd). Het heeft geen bewegende delen en is daarom duurzaam en bestand tegen mechanische schade. De slider en clamshell zijn stijlvoller, maar de verbinding tussen hun onderdelen is een zwakke schakel, die de candybar niet heeft. Ze moeten niet worden gekocht door verstrooide mensen die dingen blijven laten vallen. Een moderne variant is een smartphone - een apparaat dat geliefd is bij de jongere generatie voor communicatie, communicatie en internettoegang.

Stap 3

De standaardfuncties van bijna elke telefoon: bellen en sms'en, klok en alarm, rekenmachine en organizer. Die mensen die hun apparaat niet alleen gebruiken om te bellen, maar er ook liever hun vrije tijd mee doorbrengen, moeten letten op modellen met ondersteuning voor games, multimedia, de mogelijkheid om naar radio te luisteren en internettoegang. Het oudere deel van de bevolking kan zelfs het eenvoudigste programma niet altijd beheersen, dus voor grootouders is het beter om een apparaat te kopen met grote knoppen, een minimum aan functies en noodtoetsen.

Stap 4

De keuze tussen een touchscreen-telefoon en een toetsenbordtelefoon hangt af van de voorkeur van de gebruiker, maar houd er rekening mee dat om in de winter een reactie te krijgen van de meeste aanraakapparaten, u uw handschoenen moet uittrekken, wat uw gevoel dreigt te verdoven. vingers bij strenge vorst. Het voordeel van dergelijke apparaten is het vergrote scherm, dat de ruimte inneemt die bedoeld is voor knoppen in conventionele apparaten. Het is handig voor surfen op het web, video's en foto's.

Stap 5

Een belangrijke factor is de batterijcapaciteit. Sommige telefoons moeten 2-3 dagen worden opgeladen, terwijl andere - eens in de 1-2 weken. Bij het kopen moet u letten op het aantal werkuren in de gespreks- en stand-bymodus. Er zijn modellen met verhoogde sterkte (ze worden genomen door jagers en gewoon liefhebbers van buitenritten), die naast een goede batterij een ingebouwde dynamo hebben die een lege batterij kan opladen om een belangrijk telefoontje te plegen.

Aanbevolen: