Wifi Verbinden Met HTC

Inhoudsopgave:

Wifi Verbinden Met HTC
Wifi Verbinden Met HTC

Video: Wifi Verbinden Met HTC

Video: Wifi Verbinden Met HTC
Video: Проблема с Wi-Fi подключением в HTC 2024, Mei
Anonim

HTC-telefoons zijn uitgerust met de functie om verbinding te maken met draadloze toegangsnetwerken van de Wi-Fi-standaard. Om verbinding te maken met het vereiste netwerk, moet u de overeenkomstige functie van het apparaat inschakelen via het menu "Instellingen". Ook kan HTC niet alleen Wi-Fi ontvangen, maar ook distribueren, functionerend als een toegangspunt.

Wifi verbinden met HTC
Wifi verbinden met HTC

instructies:

Stap 1

Ga naar het gedeelte 'Instellingen' om verbinding te maken met een Wi-Fi-netwerk. Het is toegankelijk door op de menuknop op het startscherm van het apparaat te drukken. Ga vervolgens naar de sectie "Draadloze netwerken" van de verschenen lijst met secties. Als uw telefoon Windows Phone gebruikt, kunt u toegang tot dit item krijgen via de sectie "Instellingen" - Wi-Fi.

Stap 2

Verplaats de Wi-Fi-schuifregelaar naar de positie "Aan" om de modus voor gegevensoverdracht te activeren. Daarna verschijnt een lijst met beschikbare toegangspunten in de directe omgeving van het apparaat op het scherm. De dichtstbijzijnde punten worden bovenaan de lijst weergegeven.

Stap 3

Selecteer uw netwerk om verbinding te maken door erop te klikken. Voer indien nodig het wachtwoord voor het netwerk in en klik op "OK". Als het wachtwoord correct is ingevoerd, begint de verbinding met het netwerk. Zodra de verbinding met het toegangspunt tot stand is gebracht, ziet u de verbindingsindicator in het bovenpaneel van het apparaatscherm. De verbinding is voltooid en u kunt internetten op uw telefoon.

Stap 4

Als je wilt dat je HTC de tethering uitvoert die beschikbaar is op je simkaart, ga dan naar het gedeelte Draadloos en netwerken - Routerinstellingen van het menu Instellingen. Stel onder de voorgestelde parameters de naam van uw toekomstige toegangspunt in, die op het scherm van andere apparaten wordt weergegeven wanneer u ermee verbonden bent. Voer in het gedeelte "Beveiliging" het toekomstige wachtwoord in voor het netwerk dat u aan het maken bent. Nadat alle instellingen zijn gemaakt, klikt u op het item "Mobiele wifi-router" om de distributie van internet in te schakelen.

Stap 5

Afhankelijk van de versie van het besturingssysteem kunnen de namen van de menu-items op het apparaat veranderen. Dus om een Wi-Fi-toegangspunt te maken, moet u mogelijk naar het menu "USB-tethering / toegangspunt" van het apparaat gaan of het gedeelte Wi-Fi Hotspot activeren.

Stap 6

Nadat u klaar bent met het gebruik van het toegangspunt, vergeet dan niet om het uit te schakelen via het bijbehorende menu-item, aangezien de werking ervan een aanzienlijk deel van het opladen van het apparaat kost.

Aanbevolen: