Hoe Een Helikopter In Elkaar Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Helikopter In Elkaar Te Zetten
Hoe Een Helikopter In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Helikopter In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Helikopter In Elkaar Te Zetten
Video: Helicopter Robinson R66 Assembling in Kiev, Ukraine 2024, April
Anonim

Het in elkaar zetten van een helikopter is een moeilijke maar zeer spannende taak. Volg de regels en vereisten van de modelfabrikant en je zult veel plezier hebben bij het monteren. En een goed gemonteerd model luistert perfect naar je tijdens lanceringen.

Hoe een helikopter in elkaar te zetten
Hoe een helikopter in elkaar te zetten

instructies:

Stap 1

Volg zorgvuldig de instructies die bij het model zijn geleverd. Verschillende fabrikanten bieden verschillende instructies. Japanse instructies zijn dus met de hand getekend. Er zit praktisch geen tekst in, alle stadia van het werk zijn duidelijk afgebeeld. Het is erg handig en begrijpelijk. Foto's die speciale aandacht vereisen, zijn gemarkeerd met het woord Waarschuwing! Amerikaanse en Europese fabrikanten bieden omvangrijke tekstinstructies. Illustraties worden alleen gebruikt in gevallen waarin niet kan worden afgezien. Aan de andere kant leggen tekstinstructies punten uit die niet kunnen worden geïllustreerd. Vraag vooraf om instructies, ook in de winkel. Kies het model waarvoor u de instructies het meest begrijpelijk vindt. Als je technisch Engels niet verstaat, heb je zeker een vertaling nodig. Het is goed als de instructie in het Russisch meteen wordt bijgevoegd.

Stap 2

Gebruik de materialen en gereedschappen die door de fabrikant worden aangeboden om het model te monteren. Verander niet zelf het type en de grootte van schroevendraaiers. Tangen kunnen je helpen met de montage, maar het is simpelweg onmogelijk om al het benodigde gereedschap ermee te vervangen. Sommige belangrijke onderdelen en samenstellingen worden meestal gemonteerd geleverd. Probeer ze niet uit elkaar te halen!

Stap 3

Haast je niet! Wanneer u een model haastig in elkaar zet, loopt u het risico onderdelen te beschadigen. Verstoor de montagevolgorde niet. Dit kan leiden tot verlies van controle tijdens het gebruik en zelfs tot vernietiging van het model. Probeer het model niet te verbeteren of te repareren tijdens de montage. Als iets je niet duidelijk is, controleer dan de informatie in de winkel waar je het model hebt gekocht.

Stap 4

Gerenommeerde fabrikanten van geprefabriceerde modellen beknibbelen niet op veiligheid, ze geven maximale informatie over de montage en werking van het model. Maar als iets je niet duidelijk is, kun je overleggen met andere modelbouwers. Het is goed mogelijk dat u onder hen gelijkgestemden vindt die hetzelfde model van de helikopter hebben verzameld. Voel je vrij om onduidelijke informatie te verduidelijken tijdens het montageproces.

Aanbevolen: