Gesprekken Opnemen

Inhoudsopgave:

Gesprekken Opnemen
Gesprekken Opnemen

Video: Gesprekken Opnemen

Video: Gesprekken Opnemen
Video: GESPREK OPNEMEN | Privacy | Charlotte's Law 2024, Mei
Anonim

Het meest populaire spraakcommunicatieprogramma is de Skype-applicatie. Dit komt door de eenvoud, het gebruiksgemak en de redelijk stabiele werking. Als u wilt, kunt u uw gesprekken opnemen met een speciaal programma.

Gesprekken opnemen
Gesprekken opnemen

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - Skype-programma.

instructies:

Stap 1

Gebruik de gratis applicatie MP3 Skype Recoder om een Skype-gesprek op te nemen als mp3-audiobestand. De programma-interface is in het Engels, maar het is gemakkelijk om erachter te komen. Download de applicatie via de link

Stap 2

Pak het gedownloade bestand uit in een willekeurige map, voer het Setup-bestand van daaruit uit om de applicatie voor het opnemen van telefoongesprekken op uw computer te installeren. Geef de volgende instellingen op tijdens het installatieproces: selecteer de map waarin het programma de voltooide opnamebestanden zal opslaan.

Stap 3

Stel vervolgens de opstartinstellingen in - automatisch met het systeem of handmatig, hoe het programma wordt gestart - geminimaliseerd in de lade of in een volledig venster. Selecteer ook de opnamemodus - mono of stereo, specificeer de kwaliteit van de opnamebestanden (Bitrate-waarde van 24 tot 128). Merk op dat hoe hoger de kwaliteit, hoe groter het resulterende opnamebestand zal zijn. Klik in het laatste venster op Voltooien. Start je computer opnieuw op.

Stap 4

Start het Skype-programma, maak verbinding met internet, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in het programma in. Selecteer de abonnee in de lijst met contacten, klik met de rechtermuisknop op zijn naam en selecteer de optie "Bellen". Om een telefoongesprek op te nemen, start u MP3 Skype Recoder of vouwt u het toepassingsvenster uit de lade uit.

Stap 5

Klik op de rode knop in de linkerbovenhoek om het opnameproces te starten. Nadat het gesprek is beëindigd, drukt u er nogmaals op. Ga naar de map die is opgegeven in stap 2 en zorg ervoor dat het bestand is opgeslagen.

Stap 6

Gebruik Callrecorder om een telefoongesprek op een Symbian mobiele telefoon op te nemen. Download het programma via de link https://soft-best.at.ua/Soft_Symbian/bcallrecorder-s60-3.zip/, kopieer het naar uw telefoon. Stel in de applicatie-instellingen in hoe de oproep zal worden opgenomen: ofwel in de automatische modus, ofwel moet het programma aan het begin van de oproep een verzoek indienen over de noodzaak om op te nemen. Het record wordt opgeslagen met aanvullende informatie over de naam van de beller, zijn telefoonnummer, datum en duur van het gesprek.

Aanbevolen: