Hoe De Mms-service Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Mms-service Uit Te Schakelen?
Hoe De Mms-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Mms-service Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Mms-service Uit Te Schakelen?
Video: How to stop text converting to multimedia message (MMS) on Samsung 2024, Mei
Anonim

MMS is een multimediabericht waarmee u foto's, muziek, afbeeldingen of verschillende onbeperkte tekst kunt verzenden. Deze berichten zijn duurder dan gewone sms, en in sommige gevallen zijn ze gewoon niet nodig. In dit opzicht wordt het noodzakelijk om de verbinding met deze service te verbreken.

Hoe de mms-service uit te schakelen?
Hoe de mms-service uit te schakelen?

instructies:

Stap 1

Bel 0611 en bel het antwoordapparaat "Mobile Consultant" om de MMS-service te deactiveren als u een Beeline-abonnee bent. De autoinformer vertelt u informatie over uw tariefplan, het bedrag op de rekening en de aangesloten diensten. Volg de instructies om de MMS-service te deactiveren.

Stap 2

Profiteer van het Service Control Center, waarmee Beeline-abonnees verschillende betaalde diensten kunnen beheren, waaronder MMS-pakketten. Kies * 110 * 181 # op het toetsenbord van uw mobiele telefoon, druk op de belknop en maak uzelf vertrouwd met het menu dat verschijnt. Selecteer de MMS-service en zoek het item "Uitschakelen". Na een tijdje ontvangt u een systeembericht waarin staat dat uw nummer is losgekoppeld van de multimediaberichtenservice.

Stap 3

Schakel de MMS-service uit via de Internet-assistent als u een MTS-abonnee bent. Ga naar de officiële website van de mobiele provider en volg de aanwijzingen om de multimediaservice uit te schakelen. Ook in dit menu kun je kennis maken met de accountstatus en andere aangesloten diensten.

Stap 4

Kies een sms-bericht met de tekst 21460 en stuur het naar nummer 111, dat zal worden verzonden naar de "SMS-assistent"-service van de MTS-operator. Als gevolg hiervan wordt de verbinding met de MMS-service automatisch verbroken. U kunt ook 0890 bellen vanaf een mobiele telefoon of 88003330890 vanaf een vaste telefoon om contact op te nemen met de MTS-operator en hem te vragen deze service in de telefoonmodus uit te schakelen of hierover te overleggen.

Stap 5

Ga naar het gedeelte "Netwerk" van uw telefoon en selecteer het menu "Instellingen", waarin u het opschrift "MEGAFON MMS" vindt. Door erop te klikken, kunt u de MMS-service voor MegaFon-abonnees uitschakelen. Als u deze functie niet kunt vinden, neem dan contact op met de operator op 555 of 500.

Aanbevolen: