Hoe Mms Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Uit Te Schakelen
Hoe Mms Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mms Uit Te Schakelen

Video: Hoe Mms Uit Te Schakelen
Video: How To: Enable or Disable MMS Auto Retrieve on Android | Fix Delayed Texts 2024, Mei
Anonim

ММС - multimediaberichten waarmee u uw vrienden foto's, afbeeldingen, muziek en onbeperkte hoeveelheden tekst kunt sturen. Dergelijke berichten zijn duurder dan standaard sms-berichten, dus mobiele operators, waaronder Beeline en MTS, bieden verschillende MMS-servicepakketten aan.

Hoe mms uit te schakelen
Hoe mms uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Door dergelijke pakketten te bestellen en de MMS-service te activeren, bespaart u geld op het meerdere keren verzenden van multimediaberichten. Als u deze service echter niet meer gebruikt, moet u MMS Beeline of MTS uitschakelen.

Het populaire pakket "MMS-Unlimited" van de Beeline-operator kan op de volgende manier worden uitgeschakeld. Als u abonnee bent van een prepaidsysteem, kiest u het nummer 0674090170 op uw telefoon en deactiveert u de dienst. Als je een postpaid abonnee bent, gebruik dan het nummer 067415100 om de dienst te deactiveren.

Stap 2

Als je de dienst niet via bovenstaande methode hebt uitgeschakeld, bel dan het antwoordapparaat "Mobile Consultant" op 0611. Het bepaalt automatisch je tariefplan, het bedrag op de rekening en de aangesloten diensten. Volg de instructies van het antwoordapparaat en schakel de MMS-dienst snel uit.

Stap 3

Beeline-abonnees kunnen de MMS-service ook uitschakelen via het Service Control Center. Met deze dienst kunt u verschillende betaalde diensten aan- en afkoppelen, zoals het MMS-pakket. Om de "MMS"-dienst uit te schakelen, kiest u de volgende combinatie op het toetsenbord van uw mobiele telefoon: * 110 * 181 # en drukt u op de belknop. Selecteer in het menu dat verschijnt de optie om de service en de vereiste service uit te schakelen.

Stap 4

Als u een MTS-abonnee bent, kunt u de MMS-service op twee manieren deactiveren. Ga naar de officiële website van de operator in het gedeelte "Internet-assistent" en volg de aanwijzingen om de service uit te schakelen. Hier vindt u ook de status van uw account en informatie over alle aangesloten diensten.

Stap 5

Als u geen toegang tot internet heeft, gebruikt u de dienst "SMS-assistent". Stuur hiervoor vanaf uw mobiele telefoon een SMS-bericht met de code 21460 naar nummer 111. Na het verzenden van het bericht wordt de MMS-service automatisch uitgeschakeld.

Stap 6

Als je problemen hebt met het uitschakelen van de MMS-service op MTS, neem dan contact op met de operator via de website van het mobiele bedrijf, door 88003330890 te bellen vanaf een vaste telefoon of door 0890 te bellen met je mobiele telefoon. Vraag de telefoniste om u te helpen de MMS-service uit te schakelen.

Aanbevolen: