Ingebouwde Games Verwijderen

Inhoudsopgave:

Ingebouwde Games Verwijderen
Ingebouwde Games Verwijderen

Video: Ingebouwde Games Verwijderen

Video: Ingebouwde Games Verwijderen
Video: How to Properly Remove Windows 10's built in apps 2024, Mei
Anonim

Bij het installeren van een besturingssysteem voegt het installatiepakket een aantal standaard entertainmenttoepassingen toe aan de computer van de gebruiker. Onder hen zijn games waarvan de aanwezigheid niet altijd nodig is, en vaak helemaal niet nodig voor een bepaalde persoon. Ondanks de automatische installatie van games, kunnen onnodige applicaties altijd worden verwijderd na installatie van het besturingssysteem. Een kenmerk van de ingebouwde spellen is hun "onzichtbaarheid" voor de service Programma's toevoegen of verwijderen. Maar desondanks is het helemaal niet moeilijk om dergelijke spellen te verwijderen.

Ingebouwde games verwijderen
Ingebouwde games verwijderen

instructies:

Stap 1

Selecteer de menu-items van de knop "Start": "Alle programma's" - "Games". Beweeg de muiscursor over de menubalk met de naam van het spel dat je wilt verwijderen. Open het contextmenu van dit item door met de rechtermuisknop te klikken en de modus "Eigenschappen" te selecteren.

Stap 2

Het eigenschappendialoogvenster van het menu-item dat in dit geval het ingebouwde spel start, verschijnt op het scherm. Open het tabblad "Snelkoppeling" in dit venster. Onderaan het venster staan de modi voor het werken met de snelkoppeling, inclusief de zoekmodus voor het uitvoerbare bestand van de ingebouwde game.

Stap 3

Klik op de knop "Zoek object …" op het tabblad om de map met het spelbestand te openen. De eigenaardigheid van de ingebouwde spellen van het besturingssysteem is dat ze uit slechts één uitvoerbaar bestand bestaan. Het is zijn verwijdering die zal leiden tot de verwijdering van het spel zelf. In het geopende mapvenster wordt het bestand van het te verwijderen spel weergegeven als een gemarkeerd lijstobject met de bestandsnaam.

Stap 4

Verwijder het gemarkeerde uitvoerbare bestand van de game. Druk hiervoor op de knop "Verwijderen" op het toetsenbord. Het systeem vraagt om bevestiging van de uitgevoerde acties. In het dialoogvenster dat verschijnt, bevestigt u de bewerking door op "Ja" te klikken, waarna het bestand van de schijf wordt verwijderd.

Stap 5

Soms wist het besturingssysteem de snelkoppeling voor de game op afstand niet automatisch uit het menu van de Start-knop. Verwijder de snelkoppeling zelf. Open hiervoor het contextmenu van het item met de naam van het spel opnieuw, zoals beschreven in de eerste stap. Selecteer vervolgens de modus "Verwijderen" daarin en bevestig het verwijderen van de snelkoppeling voor de game-applicatie op het systeemverzoek. Daarna wordt de game-snelkoppeling uit het menu verwijderd, omdat de game zelf eerder van het systeem was verwijderd.

Aanbevolen: