Hoe Games Van Samsung Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Games Van Samsung Te Verwijderen
Hoe Games Van Samsung Te Verwijderen

Video: Hoe Games Van Samsung Te Verwijderen

Video: Hoe Games Van Samsung Te Verwijderen
Video: Samsung Galaxy S20 5 Ways to Uninstall Apps 2024, Mei
Anonim

De meeste mobiele telefoons hebben functies waarmee u niet alleen kunt bellen en sms'en, maar ook een interessant tijdverdrijf kunt bieden. Dit zijn de mogelijkheden om video te kijken, naar audio en radio te luisteren, maar ook om java-games te spelen. In sommige modellen Samsung-telefoons wordt het geheugen voor flashgames niet beperkt door het totale telefoongeheugen, maar door het geheugen dat bedoeld is voor games. Om het te vergroten, moet je de vooraf geïnstalleerde games verwijderen.

Hoe games van Samsung te verwijderen
Hoe games van Samsung te verwijderen

instructies:

Stap 1

Verwijder games via het telefoonmenu. Ga hiervoor naar het menu waar de java-games zich bevinden en gebruik de bestandsbeheerknoppen om de standaardgames te verwijderen. Als dat niet voor u werkt, gaat u naar stap 2.

Stap 2

Verwijder games met behulp van pc-synchronisatie. Hiervoor heb je een datakabel, drivers en synchronisatiesoftware nodig. Je vindt dit allemaal in de verpakking van de telefoon of koop het op een aparte schijf. U kunt ook software en stuurprogramma's downloaden van internet.

Stap 3

Installeer stuurprogramma's en software voor synchronisatie en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Houd er rekening mee dat u de stuurprogramma's moet installeren net voordat u de telefoon op de computer aansluit. Open via het synchronisatieprogramma het interne bestandsmenu van de telefoon en verwijder de games.

Stap 4

Als je ze niet kunt verwijderen, probeer dan de games te vervangen door bestanden met dezelfde naam, maar die slechts één kilobyte wegen. Dus na het voltooien van deze stap zal elk spel niet drie- of vierhonderd kilobyte wegen, maar slechts één kilobyte.

Stap 5

Als geen van de voorgaande stappen is gelukt, flash dan uw telefoon opnieuw. De meeste modellen Samsung-telefoons hebben firmware die gratis op internet kan worden gedownload. Hun voordeel ten opzichte van de standaard is de afwezigheid van "extra" bestanden - fabrieksspelletjes, afbeeldingen en melodieën. Om je telefoon te reflashen, heb je speciale software nodig en synchroniseer je je telefoon met je computer. Als u twijfelt aan uw bekwaamheid, breng de telefoon dan naar een servicecentrum.

Aanbevolen: