Hoe Muziek Uit Een Film Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Uit Een Film Te Knippen
Hoe Muziek Uit Een Film Te Knippen

Video: Hoe Muziek Uit Een Film Te Knippen

Video: Hoe Muziek Uit Een Film Te Knippen
Video: Dé TECHNIEK om AUDIO / MUZIEK te knippen voor jouw video's! 2024, Mei
Anonim

Niet de minste rol in het lot van elke film wordt gespeeld door zijn muzikale arrangement. Memorabele muzikale thema's en zang worden het kenmerk van succesvolle films. En dus wil je soms muziek uit een film knippen, in je favoriete mp3-speler laden en er steeds weer naar luisteren. Gelukkig kunt u dit met moderne technische middelen in slechts een paar muisklikken doen.

Hoe muziek uit een film te knippen
Hoe muziek uit een film te knippen

Noodzakelijk

VirtualDub-video-editor 1.9.9

instructies:

Stap 1

Open de video in VirtualDub. Gebruik de opdracht "Videobestand openen …" van het menu "Bestand" of druk op de sneltoets Ctrl + O. Selecteer in het dialoogvenster dat verschijnt het bestand waaruit u muziek wilt knippen. Klik op de knop "Openen".

Stap 2

Markeer het begin van het gedeelte van de video waaruit u audio wilt extraheren. Verplaats de schuifregelaar aan de onderkant van het programmavenster naar het gewenste frame. Selecteer "Bewerken" en "Selectie start instellen" in het menu, of druk op de Home-toets.

Stap 3

Markeer het einde van het fragment dat is geselecteerd voor audio-extractie. Verplaats de schuifregelaar onder aan het toepassingsvenster naar het gewenste frame. Klik op het menu-item "Selectie einde instellen" van het menu "Bewerken" of druk op de toets Einde. Het geselecteerde blok wordt visueel weergegeven op het onderste paneel.

Stap 4

Pas de audioverwerkingsmodus aan. Selecteer "Direct stream kopiëren" in het menu "Audio". Dit voorkomt audiotransformaties bij het opslaan. De audiostream wordt opgeslagen zoals deze in de film wordt weergegeven.

Stap 5

Sla de muziek van je film op schijf op. Activeer het item "WAV opslaan …" van het menu "Bestand". Geef de map en de naam van het geluidsbestand op in het dialoogvenster Bestand opslaan. Klik op de knop "Opslaan". Het proces van het opslaan van het bestand op schijf begint.

Stap 6

Wacht tot het bestand is opgeslagen. Het dialoogvenster "VirtualDub-status" geeft informatie weer over het proces van het opslaan van audiogegevens. Afhankelijk van het formaat van de gegevens en de grootte ervan, kan dit proces enige tijd duren.

Aanbevolen: