Hoe Een Simkaart Voor IPhone Of IPad Te Knippen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Simkaart Voor IPhone Of IPad Te Knippen
Hoe Een Simkaart Voor IPhone Of IPad Te Knippen

Video: Hoe Een Simkaart Voor IPhone Of IPad Te Knippen

Video: Hoe Een Simkaart Voor IPhone Of IPad Te Knippen
Video: Hoe knip ik mijn simkaart? - FixjeiPhone.nl 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van Apple-producten vonden bij aanschaf van een nieuwe iPhone of iPad snel een oplossing om een standaard simkaart om te toveren tot een nieuw type kaart. Het enige dat u hoeft te doen, is de oude kaart af te knippen en op deze manier op de iPhone te passen. Alle simkaarten, ongeacht welke operator je hebt, Megafon, Beeline, MTS of een andere, worden op dezelfde manier gesneden. Daarom is de instructie over het knippen van een standaard SIM-kaart naar MicroSIM (micro SIM) geschikt voor alle iPhone-bezitters.

Hoe een simkaart voor iPhone of iPad te knippen
Hoe een simkaart voor iPhone of iPad te knippen

Noodzakelijk

  • - standaard simkaart;
  • - schaar;
  • - potlood goed geslepen;
  • - heerser.

instructies:

Stap 1

Het spreekt voor zich dat er een micro-simkaartsjabloon moet zijn, volgens welke de standaardkaart moet worden gesneden. De ideale optie zou zijn om de sjabloon op een printer af te drukken, maar als dit niet mogelijk is, onthoud dan gewoon de afmetingen: 12x15 mm.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 2

De simkaart moet ondersteboven met de chip worden geplaatst, terwijl de hoeksnede linksboven moet zijn. Trek rechts van de rand van de kaart een strook van 1, 5 mm breed en knip deze voorzichtig af met een schaar.

Stap 3

Vervolgens snijden we de onderkant van de simkaart af, we moeten ongeveer 1 mm verwijderen. Alles gebeurt in dezelfde volgorde: een lijn met de opgegeven breedte wordt getekend met een potlood en een liniaal en vervolgens wordt deze afgesneden.

Stap 4

Om de simkaart voor de iPhone verder door te snijden, meet je 2 mm vanaf de bovenkant met een liniaal en teken je een lijn. Voordat u de bovenrand afsnijdt, moet u ervoor zorgen dat de breedte van de newbornkaart 12 mm is. Als alle afmetingen hetzelfde zijn, kunt u de strook voorzichtig langs de bovenste lijn bijsnijden.

Stap 5

Het blijft om de laatste kant naar links af te knippen. Meet 15 mm vanaf de randuitsnijding aan de rechterkant. De breedte van de te snijden strip zal ongeveer 8 mm bedragen. We hebben het afgesneden.

Stap 6

In dit stadium is de simkaart bijna klaar, het enige dat overblijft is om de hoeken af te snijden. Drie ervan zijn slechts licht bijgesneden en de vierde snede ziet eruit als een rechthoekige driehoek, waarvan de 2 zijden 2 mm zijn.

Stap 7

We plaatsen de afgewerkte afgesneden kaart in de iPhone-sleuf en passen hem dus aan. Als het nodig is, moet je het een beetje knippen.

Stap 8

Als het desondanks niet is gelukt nadat je geprobeerd hebt een simkaart voor een iPhone te knippen, heb je waarschijnlijk een fout gemaakt tijdens het knippen of bleek de kaart van een oud model te zijn. In dit geval moet u nog steeds contact opnemen met de operator, hij zal deze vervangen door MicroSIM.

Stap 9

Maar er is een eenvoudigere manier om een simkaart voor de iPhone te knippen met behulp van een kant-en-klaar gedrukt sjabloon. Het enige dat u hoeft te doen, is de sjabloon op de kaart te bevestigen met dubbelzijdig plakband en al het overbodige erop af te knippen. Op dezelfde manier kun je een nano-simkaart maken van MicroSIM of een standaardkaart.

Aanbevolen: